۸ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۰۹
کد خبر: 84164887
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

رکوردزنی دوباره بستری بیماران کرونایی در بابل

ساری- ایرنا- بستری بیماران کرونایی در بابل بعد از چهارماه بار دیگر رکوردزنی کرد و به بالای ۲۰۰ نفر در مراکز درمانی بابل رسیده است.

به گزارش ایرنا؛ بابل بعنوان دروازه ورود ویروس کرونا به مازندران که از اول اسفندماه سال گذشته با بستری دو بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی این شهر با این بیماری درگیر شد تاکنون دو موج سنگین کرونایی را در اسفند سال گذشته با بستری بیش از ۵۰۰ بیمار کرونایی و در تیرماه امسال در موج دوم این بیماری با بستری روزانه ۳۵۰ نفر پشت سر گذاشته بود. این آمار بعد از موج دوم رو به کاهش نهاد.

اما در یک هفته اخیر روند بستری بیماران کرونایی از حالت پایداری نسبی خارج شده و به روند افزایشی تبدیل شد و امروز بعد از چهار ماه رکورد زنی جدیدی در بستری بیماران کرونایی در بابل صورت گرفت و با بستری ۴۲ بیمار کرونایی تعداد کل بیماران بستری مبتلا به این ویروس در مراکز درمانی شهرستان بابل به ۲۰۵ نفر افزایش یافته است.

بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل ۳۸ بیمار کرونایی هم با حال نامساعد در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی بابل بستری هستند.

پیش از این مسئولین شهرستانی نسبت به دورهمی های شب یلدا و احتمال آغاز موج سوم این بیماری در بابل هشدار داده بودند.

ابتلای ۸۰ درصد بیماران کرونایی در بابل در دورهمی های خانوادگی

عضو کارگروه اپیدمیولوژی و آمار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از گزارش ردیابی تماس بیماران مشکوک به کرونا در شهرستان بابل با همکاری واحد بیماری های واگیر دانشگاه خبر داد و گفت: ۸۰ درصد از بیماران مبتلا به کرونا در بابل از طریق تماس با یکی از اعضای خانواده و یا شرکت در مراسم ها و مهمانی‌های خانوادگی مبتلا  شدند.

دکتر حسینعلی نیک‌بخت با اشاره به اینکه گزارش منتشر شده تا انتهای آذر امسال در شهرستان بابل است؛ بیان کرد: میانگین سنی در افراد بستری ۵۵  و بیماران سرپایی ۴۸ سال بود که به‌ طور کلی میانگین سنی بیماران از اول شیوع بیماری تاکنون، تاحدودی روند کاهشی داشته است.

وی به اینکه افراد مسن تر همچنان باید در اولویت برنامه های پیشگیری و مراقبت قرار گیرند؛ گفت: کلیه بیماران به‌ طور متوسط طی مدت ۴۸ ساعت در بابل شناسایی می‌شوند که طی بررسی بعمل آمده بیش از یک‌ سوم این افراد به‌ طور قطعی با یک بیمار دچار علائم تنفسی، تماس نزدیک داشتند.

وی با اشاره به اینکه آموزش به خانواده‌ها و نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل کار و عدم حضور کارکنان مبتلا به مدت حداقل دو هفته مورد تأکید می باشد؛ بیان داشت: مراسم ها و مهمانی‌های خانوادگی با ۳۶ درصد، بازارچه‌های محلی با ۲۵ درصد، حضور در مراکز خدماتی بیش از ۱۸ درصد و حضور در مراکز خرید بزرگ مثل هایپرمارکت ها بیش از ۱۴ درصد، محل تردد و حضور افراد مبتلا به کرونا طی ۱۴ روز قبل از شروع علائم بوده است که قابل‌توجه بوده و همچنان آموزش، فرهنگ‌سازی و نظارت بیشتر را می‌طلبد.

وی با اشاره به اینکه عامل اصلی عدم کنترل بیماری در شهرستان، عدم پایبندی ۵۵ درصد از افراد بیمار به قرنطینه خانگی دو هفته ای است که این مقدار در پایان آبان ۷۰ درصد بود؛ افزود: شرایط رعایت قرنطینه خانگی در این ماه حدود ۱۵ درصد بهتر شد که این شاخص بسیار امیدوار کننده است و به نظر می رسد محدودیت ها و اجرای بسیج محله محور در شهرستان مؤثر بوده اما با شرایط مطلوب بسیار فاصله داریم.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha