۶۰درصد نسخه‌نویسی پزشکان طرف قرارداد با تامین اجتماعی الکترونیکی است

سمنان- ایرنا- مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: ۶۰ درصد نسخه‌نویسی پزشکان طرف‌قرار داد با این سازمان به صورت الکترونیکی نوشته می‌شود.

هوشنگ فولادی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از مراکز درمانی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در استان سمنان در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: هفته گذشته براساس آخرین گزارش‌ها نسخه‌نویسی الکترونیکی از سوی پزشکان طرف قرارداد سه درصد افزایش یافت.
وی تصریح کرد: استفاده پزشکان از سامانه نسخه الکترونیک موجب تسهیل و تسریع در پرداخت مطالبات آنان و داروخانه‌ها می‌شود.
وی یادآور شد: به عنوان بسته تشویقی ۹۵ درصد فرانشیز برای پزشکانی که نسخه الکترونیکی می‌نویسند در کمتر از ۲۴ ساعت پرداخت می‌شود.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: تاخیر در پرداخت مطالبات پزشکان و داروخانه‌ها که تا سال گذشته وجود داشت، درزمان حاضر کامل رفع شد و پرداخت‌ها مطابق روال قانونی و حتی پیش از اتمام مهلت قانونی انجام می‌شود.
وی یادآور شد: حذف دفترچه بیمه و نوشتن نسخه به صورت الکترونیکی در مراکز ملکی درمانی تامین اجتماعی و برخی مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی از دستاوردهای انقلاب اسلامی محسوب می شود.
وی ادامه داد: حذف دفترچه بیمه و نوشتن نسخه به صورت الکترونیکی موجب کاهش هزینه، صرفه جویی در مصرف کاغذ و ایجاد پرونده سوابق بیماری و دسترسی آسان و سریع به سابقه بیمار می شود.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: تمام بدهی‌های این سازمان به مراکز درمانی طرف قرارداد به روز است و معوقاتی از سال گذشته وجود ندارد.
وی ادامه داد: یکی از شروط تفاهمنامه پنج‌جانبه امضاشده بین سازمان تامین اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر بخش‌ها برای رفع نیاز پزشک متخصص در این سازمان از طریق تقسیم‌بندی نیروهای پزشکی به‌روز بودن معوقات است.
وی اضافه کرد: براساس قانون و تفاهم‌نامه امضا شده سازمان تأمین اجتماعی و وزارت بهداشت، این سازمان مکلف است تا ظرف ۱۵ روز بعد از ارائه صورت حساب اولیه از سوی مراکز درمانی دانشگاهی تا ۶۰ درصد بدهی را پرداخت و بعد از بررسی اسناد نهایت ظرف سه ماه تسویه‌حساب و کل معوقات را پرداخت کند و در قبال این تعهد وزارت بهداشت نیروی طرحی را در اختیار مراکز درمانی تامین اجتماعی قرار دهد.
فولادی یادآور شد: بدهی مراکز درمانی دانشگاهی علی‌الحساب ۶۰ درصد تا مهر٩٩ پرداخت شد و ۴۰ درصد باقیمانده نیز در این روزها پرداخت می‌شود.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: مزایای انگیزشی کارکنان تامین اجتماعی بر اساس دستورالعمل با سه ماه تاخیر پرداخت می‌شود و عقب افتادگی در پرداختی‌ها وجود ندارد.
وی افزود: اکنون تا دهم دی با سه ماه تاخیر مزایای انگیزشی شهریور کارکنان تامین اجتماعی پرداخت می‌شود.
فولادی ادامه داد: پرداختی‌ها در سازمان تامین اجتماعی جذاب است و قانونی در این سازمان وجود دارد که نباید پرداختی هیچ پزشکی در تامین اجتماعی کمتر از وزارت بهداشت باشد و همچنین پرداختی پزشکان در پایان هر ماه بدون فاصله پرداخت می‌شود.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: مراکز درمانی ملکی این سازمان در استان سمنان با کمبود پزشک متخصص مواجه است و رفع این کمبود در استان در اولویت کاری قرار دارد.
فولادی افزود: مسوولان استانی و تصمیم‌گیران استان سمنان باید رفع کمبود پزشک متخصص را به عنوان یک مطالبه در کنار توجه به توسعه زیرساخت‌های درمانی دنبال کنند.
وی ادامه داد: استان سمنان از لحاظ نسبت جمعیت به تخت بیمارستانی از وضعیت مطلوبی برخوردار است و در رتبه دوم کشوری قرار دارد.
وی اضافه کرد: میانگین نسبت سرانه تخت بیمارستانی به جمعیت در کشور حدود ۱.۷ و در استان سمنان سرانه تخت بیمارستانی به ازای جمعیت بیشتر از ۲ است.
فولادی افزود: وضعیت درمان سازمان تامین اجتماعی در استان سمنان مطلوب است.
وی خاطرنشان کرد: امضای تفاهم‌نامه پنج‌جانبه تا حد زیادی کمبود پزشکان متخصص در مناطق مختلف کشور را رفع می‌کند و نحوه تقسیم‌بندی پزشکان متخصص طرحی در هر استان براساس ورودی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در همان استان است.
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: بزرگترین تهدید درمان در استان سمنان نزدیکی به تهران است و بیماران تمایل به ادامه درمان خود در تهران را دارند که البته این مشکل مربوط به استان سمنان نیست و بسیاری از استان‌ها با این مشکل مواجه هستند.

امیر عباس منوچهری معاون درمان سازمان تامین‌اجتماعی، به همراه جمعی دیگر از مسوولان کشوری این سازمان به منظور بازدید از مراکز درمانی تحت پوشش این سازمان در تمام شهرستان‌های استان به سمنان سفر کردند.

بازدید مسوولان سازمان تامین اجتماعی از مراکز درمانی تحت پوشش از غربی‌ترین نقطه استان سمنان در شهرستان گرمسار آغاز شد و تا شرقی‌ترین نقطه استان ادامه دارد.

حدود ۷۰ درصد از جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفری سمنان، معادل ۴۹۱ هزار نفر، تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha