حجت الاسلام مهدی اخوانصباغ در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا گفت: در فضای آموزشی قرآن و به ویژه حفظ قرآن، عمده ظرفیت به بانوان اختصاص دارد و حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد بانوان پای کار قرآن هستند؛ ولی در فضای برنامه ریزی سهم بانوان خیلی کم است. به همین دلیل پیشنهادی ارائه شد تا هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی در کشور تشکیل شود تا در سراسر کشور از ظرفیت های مختلف خانم هایی که اهل برنامه ریزی هستند، استفاده شود.
هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی در استان های کشور نیز تشکیل شده و قرار است در بعضی از شهرستانها نیز این هیئت را ایجاد کنیم تا برنامه ریزی قرآنی در کشور به عهده خانم ها باشد. یعنی بانوان در برنامه ریزی قرآنی نقش آفرینی کنند.
اخوان صباغ با اشاره به ضرورت حضور بانوان در فضای برنامه ریزی های قرآنی تاکید کرد: تقریبا نیمی از کشور را بانوان تشکیل می دهد و خانم های فرهیخته درصد بالایی از فعالان قرآنی هستند. ما با شناسایی ظرفیت ها تلاش می کنیم تا ایده پردازی در جامعه قرآنی با حضور بانوان نیز انجام شود.
وی افزود: اکنون مدیریت ۷۰ درصد ظرفیت موسسات و خانه های قرآنی با خانم هاست و حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از حافظان قرآن که در اعطای مدرک یا مسابقات شرکت می کنند بانوان هستند. بانوان در تمام حوزه های قرآنی به جز در فضای قرائت جمعیت غالب را تشکیل می دهند و به همین دلیل به دنبال استفاده از اندیشه و فکر آنان هستیم تا بتوانیم بهره برداری مناسب داشته باشیم. بر همین اساس تلاش می کنیم تا ظرفیت یابی و ظرفیت سازی جدیدی را برای فعالیت بانوان ایجاد کنیم.
به گزارش ایرنا ماه گذشته اعضای هیئت اندیشهورز بانوان قرآنی کشور از سوی رئیس سازمان دارالقرآن الکریم تعیین شدند. لاله افتخاری ریاست این هیئت را به عهده دارد و مریم حاجی عبدالباقی به عنوان نایب رییس فعالیت می کند. لیلا رمضانی دبیر و عاطفه سعیدی نژاد، بهجت پور، خانم شریعتمدار، حوریه عقبایی و محمدعلی خواجه پیری به عنوان اعضای هیئت منصوب شدند
نظر شما