به گزارش ایرنا از سازمان دارالقرآن الکریم، نفیسه حبیبی، روز سهشنبه -۲۷ شهریور- گفت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب نسبت به اهمیت جایگاه ویژه خانواده در تحقق تمدن اسلامی، این سازمان اهتمام ویژه ای به این موضوع با محوریت کنشگری بانوان با توجه به رسالت های قرآنی داشته و دارد.
وی افزود: به همین منظور در امتداد فعالیت هیات اندیشهورز بانوان قرآنی که سه سال پیش با همت فعالان قرآنی شکل گرفت و با فراز و نشیب هایی همراه بود، نهضت قرآنی بانوان به طور رسمی شروع به فعالیت کرد.
حبیبی اضافه کرد: در همین راستا از ابتدای سال ۱۴۰۳ جلسات مشورتی با نخبگان قرآنی برگزار شد که منجر به تهیه محتوا و ادبیات سازی پیرامون این موضوع با توجه به تجربیات سال های گذشته شد. همچنین با توجه به آسیب های دوران کرونا، نیاز بود تا شبکه کنشگران قرآنی در حوزه بانوان احیا شود.
وی ادامه داد:با انتخاب و نهایی کردن اعضای شورای راهبری نهضت قرآنی بانوان طی فرایندهای لازم، جهاد تبیین و گفتمان سازی مفاهیم محوری قرآنی کریم در بستر خانواده و خویشاوندان و امتداد اجتماعی آن به عنوان ماموریت اصلی و اهتمام در نقش آفرینی هم راستا با نهضت ملی «زندگی با آیه ها» به عنوان راهبرد اصلی این نهضت جهت اعتلای خانواده و سبک زندگی قرآنی در دستور کار قرار گرفت.
حبیبی ادامه داد: در نخستین جلسه شورای راهبری نهضت قرآنی بانوان به عنوان کانون اصلی سیاستگذاری و راهبری، دستورالعمل های فعالیت و همچنین محتوا و برنامه آموزشی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و بر ارتقای سطح دانش و آگاهی قرآنی و تربیت مربیانی در این راستا تاکید شد.
اعضای شورای راهبری نهضت قرآنی بانوان را حجت الاسلام علی تقیزاده، حجت الاسلام محمدجواد ابراهیمی، محمدعلی خواجه پیری و خانم ها مریم حاج عبدالباقی، سارا طالبی، مریم عزت پژوه، سیده مرضیه حامدی، پروانه هاشم خانی، زینب بهجت پور، محدثه جمارانی، فاطمه خسروی، لیلا رمضانی و نفیسه حبیبی تشکیل می دهند.
تقی زاده رئیس سازمان دارالقرآن الکریم بهمن سال گذشته درباره عملکرد هیات بانوان اندیشه ورز قرآنی به ایرنا گفت: این هیات مثل یک ساختار رسمی نیست که بتوان کاری را به آنان تکلیف کرد. این هیات با توجه به رویکردهایی که وجود دارد، مجموعه ای از فعالیت ها را دنبال می کند. مثلا در برخی استان ها مباحث تفسیری بیشتر بوده، در برخی استان ها موضوع حفظ اهمیت بیشتری دارد و در بعضی استان ها شکل گیری محافل قرآنی بانوان دنبال می شود.
وی درباره آمار عملکرد این هیات گفت: می توان آمار جزیی تر را ارائه داد ولی با توجه به این که در یک فضای غیررسمی فعالیت می کنند، رصد فعالیت های آن ها کمی سخت تر از فعالیت های رسمی است ولی بسیاری از اتفاق ها با میدان داری آن ها دنبال می شود.
نظر شما