به گزارش ایرنا، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، استاندار کرمان، رئیس دانشگاه شهید باهنر و تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در آیین آغاز به کار پژوهشکده تحقیقات راهبردی جنوب شرق ایران آغاز در دانشگاه شهید باهنر حضور داشتند.
استاندار کرمان در این آیین گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام، اندوخته بسیار گرانقدری از تجارب علمی و تجربی کشور جمعآوری کرده است و برای اداره کشور در حوزه سیاستهای راهبردی به شرط تبدیل شدن به قوانین قابل اجرا به شدت در توسعه متوازن و همه جانبه کشور مفید خواهند بود.
علی زینی وند بیان داشت: در تدوین سیاستهای کلی جمعیت، انتخابات و نظام قانونگذاری در مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور داشتم، اما واقعیت این است که این سیاستها در دولت و مجلس ساری و جاری نمیشوند و بعضا تا به اجرا میرسند، قرابتی با مورد نظر سیاستگذار تولید نمیشود.
زینیوند ادامه داد: مرکز تحقیقات راهبردی در همه امور کار میکند و در هر دوره از مجلس، جمعی از نمایندگان علاقه مند را باید شناسایی کند و حلقه اتصال بین سیاستهای کلی و نظام قانونگذاری کشور در مجلس قرار دهد.
استاندار کرمان افزود: کل ساختار کشور و نظام به نظر می رسد در گرو قوانین دست و پا گیر اداری است که روز به روز بر تعدادشان اضافه میشود و در زمان اجرا مشکل ساز میشوند.
وی گفت: در این میان هر استانداری بسته به جسارت و فهم درست از مسائل میتواند کاملا تسهیلگرانه در امور کشور رفتار کند به ویژه در حوزه سرمایهگذاری و توسعه و یا اینکه متقاضی را در پیچ و خمی بیندازد که زندگی او فلج شود.
زینیوند ابراز داشت: مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیرخانه مجمع آن میتوانند نقش راهبردی در کشور ایجاد کنند.
وی گفت: مثلا تمرکز استان های جنوب شرق و مراکز پژوهشی در مدیریت آب باشد، الان آینده کشور و مشاغل در حوزه دانشبنیانهاست، چون خیلی از مشاغل کنونی را در آینده نخواهیم داشت لذا باید در حوزه دانش بنیانها وارد شویم.
استاندار کرمان بیان کرد: تحقیقات راهبردی و اتصال به دانشگاهها و محصول آن باید در قانونگذاری و اجرای کشور لحاظ شود تا اثرگذاری داشته باشند.
نظر شما