فرشید فلاح روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه کتابخانههای دیجیتال در شهر سمنان در ۲ سطح راه اندازی میشود بیان کرد: کتابخانههای نامک برای عموم مردم قابل استفاده است که میتوانند بدون حضور کتابدار، کتاب مورد نظر خود را امانت بگیرند و یا کتاب اهدا کنند.
وی افزود: کتابخانههای دیجیتالی دانوش در سطح بالاتر با ظرفیت یکهزار نوع کتاب است و برای امانت گرفتن کتاب از این کتابخانهها باید کارت مخصوص آن از دبیرخانه پایتخت کتاب دریافت شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان ادامه داد: شهرداری سمنان نیز نرمافزاری به نام «تکاو» به منظور خرید و فروش کتابهای دست دوم طراحی کرده است.
فلاح گفت: نهادهای دولتی، به ویژه اداره کل آموزش و پرورش استان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، نهاد کتابخانههای عمومی استان، شهرداری و فرمانداری سمنان در زمینه تحقق عنوان پایتخت کتاب برای شهر سمنان به خوبی همکاری میکنند.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین اقدامهای اداره کل فرهنگ و ارشاد در پیشبرد این طرح، استفاده از ظرفیتهای مردمی توانا و انتخاب موسسه غیردولتی آرمان روشن به عنوان مسئول دبیرخانه پایتخت کتاب است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه از بهمن ماه طرحهایی به منظور تحقق عنوان پایتخت کتاب برای سمنان آغاز میشود گفت: در این طرحهای بدیع و خلاقانه از فناوریهای روز استفاده میشود.
برای ترویج بیشتر فرهنگ کتاب و کتابخوانی، هر سال شهری به عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب میشود که تاکنون اهواز، نیشابور، بوشهر، کاشان، یزد و شیراز موفق به کسب این عنوان شدهاند. سمنان به عنوان یکی از گزینههای این عنوان برای سال ۱۴۰۰ نیازمند فراهم کردن زمینه لازم برای دستیابی به این عنوان است.
نظر شما