دشمن‌، فرهنگ ایثار و شهادت ایران‌ را هدف قرار داده است

کرمان‌ - ایرنا - معاون‌ پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مهمترین‌ مولفه قدرت‌ ایران‌ مولفه فرهنگی و فرهنگ‌ ایثار و شهادت است گفت: دشمن‌ این‌ فرهنگ سرزمین‌ ما را هدف قرار داده است.

به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی شامگاه دوشنبه در آئین گرامیداشت‌ شهدای دانش آموز رفسنجان‌ ضمن تسلیت به مناسبت شهادت‌ سپهبد شهید حاج‌ قاسم‌ سلیمانی، سردار شهید جعفری و دیگر شهدا با اشاره به اینکه هر کشوری یک مولفه قدرت‌ دارد افزود: مهمترین‌ مولفه قدرت‌ کشور ایران‌، قدرت فرهنگی‌ است.
وی ادامه داد: در مرکز ثقل این‌ قدرت فرهنگی نیز فرهنگ‌ ایثار و شهادت قرار دارد و آنچه می تواند به انقلاب اسلامی ایران‌ استمرار، استقلال و عزت ببخشد همین‌ قدرت فرهنگی است‌لذا تمام‌ دستاوردهای ما مدیون‌ جلوه‌ های فرهنگی اسلام ناب و ارزش های انقلاب‌ است که در وجود فرماندهان، بسیجیان‌ و شهدا متجلی شد و برای ما پیروزی به ارمغان‌ آورد.
کاظمی تصریح‌ کرد: آنچه سردار سلیمانی‌ را تبدیل به اسطوره قرن‌ کرد، فرهنگ ایثار و شهادت موجود در وجود این‌  بزرگوار بود.
وی افزود: بالاترین‌ مسئولیت‌ ما حفظ همین‌ بُعد فرهنگی است؛ آموزش و پرورش به عنوان بالاترین و مهمترین‌ دستگاه فرهنگی کشور این امر را به عنوان‌ مهمترین‌ ماموریت‌ خود تعریف کرده و برنامه های متعددی در قالب تشکل های دانش آموزی در حال اجرا دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان‌ کرد: طرح برگزاری ۴۰‌ هزار یادواره شهدا در ۴۰‌ هزار مدرسه‌ به همین‌ نیت‌ بود و برای توسعه این فرهنگ باید تاریخ‌ گذشته و پر افتخار ایران‌ را هر روز یادآوری کنیم و بدانیم دیروز چه کسانی شهید شدند و امروز چه مسئولیتی در قبال خون شهدا داریم؟
وی افزود: شهدا زنده و ناظر بر اعمال ما هستند و می توانند دست ما را بگیرند و پیوند ما با ولایت را محکم‌ کنند.
کاظمی شرط ورود به عرصه‌ فرهنگ‌ ایثار و شهادت را ورود به سیره و رفتار شهدا دانست و تصریح‌ کرد: امروز برگزاری یادواره شهدا بهانه ورود به سیره و زندگی نامه شهدا است.
وی گفت: فرهنگ‌ ایثار و شهادت معنا دارد؛ نماز اوّل وقت شهدا را ببینید آن‌ ها رابطه عاشقانه ای با خدا داشتند لذا این‌ ویژگی شهدا باید در انسان متجلی شود که اگر اینگونه‌ شدیم‌ می توانیم‌ راه شهدا را ادامه دهیم.
وی تصریح‌ کرد: رابطه ای که حاج قاسم سلیمانی با ولی فقیه خود دارد چه زیبا است، رابطه ای برخواسته از ذره ذره وجودش بود.

وی گفت: سردار سلیمانی فرهنگ ولایت‌ پذیری، فرهنگ تکلیف مداری، فرهنگ پرهیز از نفس، مال و منال، زر و زور دنیایی را با عملش نشان‌ داد.
استان‌ کرمان ۱۱۲۳ شهید دانش آموز تقدیم‌ انقلاب کرده است.

مجتبی باستان نیز در این‌ آئین  شهادت سردار حاج‌ قاسم‌ سلیمانی را تسلیت‌ گفت و افزود: مردم‌ استان‌ کرمان‌ در جبهه های نبرد حق علیه باطل علاوه بر اینکه برای پشتیبانی از رزمندگان در خط مقدم‌ کمک های خود را ارسال می کردند حتّی برای دفاع از دین‌ اسلام‌ و میهن‌ فرزندان‌ خود را تقدیم‌ کرده اند به طوری که در این‌ دوران‌ یک هزار و ۱۲۳ نفر از فرزندان نوجوان و دانش آموز خود را تقد یم‌ کردند که قابل ستایش است.
 مسئول بسیج دانش‌آموزی کشور نیز افزود: همچنین‌ این‌ استان‌ ۲۳۶ شهید فرهنگی دارد که نشان‌ می دهد قشر فرهنگی اعم‌ از دانش آموزان‌ و معلمان‌ هم برای دفاع از اسلام‌ و انقلاب اسلامی در این‌ میدان‌ شرکت کردند.
وی تصریح‌ کرد: سردار حاج‌ قاسم‌ سلیمانی یک مکتب و یک مدرسه درس آموز است که جوهره این‌ مکتب هم ولایت مداری، مقاومت، دینداری و ایستادگی است و این ویژگی ها ایران اسلامی را در بالاترین‌ مرتبه و اقتدار رسانده است.
وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان سبک زندگی حاج‌ قاسم‌ را مطالعه کنند و رفتار و منش و نیز زندگی نامه این‌ شهید را در زندگی به کار بگیرند؛ با وجود دانش آموزان‌ ولایی و جهادی ما در ایران  ۱۵ میلیون‌ نفر دانش آموز به مانند حاج‌ قاسم‌ سلیمانی داریم.
فرماندار رفسنجان نیز یاد شهدای رفسنجان‌ از جمله شهید حیدری پور، صابری، آفرند و غیره را گرامی داشت‌ و افزود: رفسنجان بیش از ۹۰۰ شهید را تقدیم‌ انقلاب و اسلام‌ کرده که ۱۵۷ نفر از این‌ شهدا، شهدای دانش آموز هستند.
مجید فصیح هرندی‌ ادامه داد: دانش آموزان در جبهه مجاهدت‌ های فراوانی از خود نشان‌ دادند و ایثار و فداکاری آن‌ ها بی نظیر بود که اگر این‌ شهدای دانش آموز و دیگر شهدا و رزمندگان نبودند دشمن‌ ایران‌ را به تسخیر درآورده بود.

وی افزود: جنگ تحمیلی سن و سال نمی‌شناخت و از همه سنی در این‌ جنگ حضور داشتند تا از ایران اسلامی دفاع کنند.

وی اظهار داشت: آن‌ ها اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران به دست‌ دشمن‌ بیفتد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha