«جبار تجری» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سازش در پروندههای حقوقی بالای ۳۰ درصد و در پروندههای کیفری بیش از ۷۰ درصد بوده و مابقی هم منتهی به صدور رای شده است.
به گفته او، از این تعداد فقط کمتر از ۹ درصد آرای صادره مورد اعتراض واقع شده که خود نشان دهنده رضایتمندی مردم از شورای حل اختلاف است در حالی که در محاکم درصد اعتراض به آرا خیلی بالا است.
وی در ادامه اظهار داشت: در همین مدت ۹ ماه بیش از ۱۶ فقره پرونده قتل استیذان شده منتهی به سازش شده است.
او با بیان اینکه در شعبات شورا نیز پرونده معوقه وجود ندارد، گفت: ۵۰ درصد موجودی اجرای احکامها را کاهش داده اند و درصد ابلاغ الکترونیکی را به ۹۷ درصد رساندهاند که در تمام آیتمها اگر بالاتر از محاکم دادگستری نباشد کمتر هم نیستند.
رییس شوراهای حل اختلاف استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه نزدیک به ۸۰۰ نفر نیرو در شوراهای حل اختلاف استان مشغول به خدمت هستند، گفت: از نظر علمی بیش از ۹۰ درصد این نیروها مدرک لیسانس و بالاتر دارند و تمام آنها توسط هسته گزینش دادگستری مورد گزینش قرار گرفتهاند.
تجری افزود: تمام این موفقیتها با وجود محدودیتهای کرونایی بوده و خیلی از اعضا و دبیران شوراهای حل اختلاف به دلیل فضای فیزیکی نامناسب شوراها مبتلا به کرونا شدهاند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.