۲۸ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 84188063
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سوگواران فاطمی در میدان شهدای ذهاب رشت عزاداری کردند

رشت _ ایرنا_ تجمع عزاداران فاطمی امروز "یکشنبه" در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با رعایت پروتکل های بهداشتی در پیاده راه فرهنگی " میدان شهدای ذهاب رشت " برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا،  عزاداران فاطمی با رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور در میدان شهرداری رشت با سینه زنی در سوگ بانوی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عزاداری کردند.

در این مراسم ضمن قرائت زیارتنامه حضرت فاطمه زهرا (س)  مداحان اهل بیت در سوگ شهادت آن بانوی گرامی مداحی کردند.

گیلان به مناسبت شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها سیاهپوش است و مردم ولایتمدار استان در سوگ آن حضرت همنوا با سراسر کشور عزاداری می کنند.

آیین های عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دیشب در شب شهادت آن حضرت با رعایت پروتکل های بهداشتی در مناطق مختلف استان گیلان برگزار شد و امروز نیر در برخی مناطق در حال برگزاری است.

۳۸۰ بقعه متبرکه استان گیلان از "پنجشنبه" گذشته میزبان ویژه برنامه های طرح سوگواره یاس نبوی است، این برنامه ها تا بیست و نهم دی ماه ادامه دارد.

آیین های ویژه سوگواری یاس نبوی به صورت حضوری، مجازی و کاروانی در بقاع متبرکه دارای فضای باز و صحن گسترده با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود، در مناطق زرد و کم خطر مراسم به صورت حضوری و در بقاع متبرکه واقع در مناطق قرمز مراسم به صورت پخش در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برگزار می شود.

ختم صلوات و قرائت قرآن کریم به یاد شهدا به ‌ویژه شهدای مدافع حرم، قرائت بخشی از خطبه فدکیه و زیارتنامه حضرت زهرا (س) و نصب تابلوهای نمایشگاهی بصیرت فاطمی در صحن بقاع متبرکه از جمله برنامه های سوگواره یاس نبوی در استان گیلان است.

پنج هزار خانوار در گیلان برای برگزاری روضه های خانگی در ایام فاطمیه اقدام کرده اند که از این تعداد ۲ هزار روضه خانگی در شهرستان رشت و بقیه در سایر شهرستان های گیلان برگزار می شود.

حضرت فاطمه (س)  به روایتی در ۱۳ جمادی الاول و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال ۱۱هجری قمری به شهادت رسید.

نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شد،  ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها از جمله کنیه های این بانوی مطهر اسلام است.

سراسر زندگانی صدیقه طاهره مملو از مکارم اخلاقی و رفتارهای نمونه و انسانی است، ایشان با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کردند و در برهه های حساس زندگی در کنار امام بود و از وی حمایت می کرد، و در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha