دکتر علیرضا حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دومین همایش ملی ادبیات مقاومت با محوریت ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی با ارائه ۱۵ اثر از چهار کشور و با حضور شاعران برجسته کشوری، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان در روزهای ۱۷ و ۱۸ دی ماه سال جاری در بجنورد برگزار شد.
وی افزود: دبیرخانه کنگره بین المللی مکتب شهید سلیمانی و جبهه مقاومت دانشگاهیان ترویج کنندگان مکتب شهید سلیمانی با بررسی ۴۰ رویداد و همایش در بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سرداران مقاومت شهید سلیمانی و ابومهدی بر اساس نظر هیات داوران علمی و هنری همایش مکتب شهید سلیمانی (گام دوم انقلاب) دانشگاه امام حسین (ع) و همایش ادبیات مقاومت دانشگاه کوثر بجنورد به عنوان رویدادهای دانشگاهی برتر انتخاب کردند.
وی گفت: کنگره بینالمللی شهید سلیمانی از دوم دی ماه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز و تا ۱۸ دی ماه ادامه داشت.
رییس دانشگاه کوثر بجنورد افزود: ۱۵ اثر خارجی از کشور های عراق، سوریه، لبنان و بحرین به دومین همایش ملی ادبیات مقاومت با محوریت ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی ارسال شده بود.
حسینی افزود: مجموع آثار ارسالی داخلی و خارجی به دبیرخانه این همایش ۲۲۰ اثر بود که مقاله های برتر این همایش در پایگاه اسنادی علوم جهان اسلام ISC به ثبت خواهد رسید.
وی اظهار داشت: در نخستین همایش ملی ادبیات مقاومت نیز ۲۹۵ اثر از جمله مقالات اندیشمندان چهار کشور به این همایش ارسال شده بود.
در محور ویژه شهید قاسم سلیمانی، مریم جلالینژاد از دانشگاه رازی کرمانشاه، حسین محسنی از دانشگاه محقق اردبیلی، محمدنبی اخلاقی پژوهشگر به عنوان مقالات برتر دومین همایش ملی ادبیات مقاومت معرفی شدند.
در محور مقاومت و پژوهشگران حوزه زبان عربی و انگلیسی نیز خدیجه شهاب از دانشگاه لبنانی لبنان، محمد نوری الموسوی، نجلا حمید مجید از دانشگاه بابل عراق، محمد غفوریفر، سمیه امیرآبادی از دانشگاه کوثر به عنوان برتر انتخاب شدند.
در محور ادبیات مقاومت، نقد و آسیب شناسی نیز اللهکرم عباسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان، علی آسمند جونقانی، معصومه محمدنژاد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و امید وحدانیفر از دانشگاه بجنورد نیز برگزیده شدند.
دانشگاه دخترانه کوثر بجنورد، در آخرین رتبهبندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، رتبه نخست را در بین دانشگاههای خراسان شمالی به دست آورد و این در حالی است که جایگاه خود را نیز نسبت به سال گذشته، ۱۱ پله ارتقا بخشیده است.
این دانشگاه ویژه دختران در سال ۹۱ تاسیس شد و در مهرماه همین سال با مصوبه شورای آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هفت رشته ۲۵۰ دانشجو پذیرفت.
هم اکنون حدود سه هزار دانشجوی دختر در تنها دانشگاه تک جنسیتی شرق کشور در ۲۱ رشته کارشناسی ارشد و کارشناسی در حال تحصیل هستند و این مرکز آموزش عالی پس از الزهرای تهران، رتبه دوم را از نظر شمار دانشجویان در بین دانشگاههای تک جنسیتی کشور دارد.
در استان خراسان شمالی ۲۹ هزار دانشجو در دانشگاههای دولتی، پیام نور، آزاد و سایر مراکز آموزش عالی تحصیل میکنند.
نظر شما