به گزارش ایرنا، برق از مهمترین صنعتهای زیرساختی هر کشور محسوب میشود که جمهوری اسلامی ایران در این صنعت جزو کشورهای سرآمد است و سمنان نیز یکی از استان های موفق و پیشرو در حوزه صنعت برق کشور محسوب میشود.
برق روشنابخش و اساس توسعه هر منطقه است و اکنون به برکت انقلاب اسلامی و تلاشهای دولت تدبیر و امید ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی استان سمنان از نعمت برق برخوردار هستند.
براساس آمار، حدود یکهزار و ۸۴۰ پروانه بهرهبرداری واحدهای صنعتی و معدنی با سرمایهگذاری حدود ۷۶ هزار میلیارد ریال و اشتغال برای بیش از ۶۸ هزار و ۸۰۰ نفر، در استان سمنان وجود دارد و این تعداد واحد صنعتی در استان نشان از تلاش دولتمردان در تامین زیرساختها مانند برق است.
کاهش تلفات انرژی برق در شبکه توزیع استان سمنان نیز به عنوان یکی از دستاوردهای دولت در تامین و توزیع برق پایدار است.
اجرای طرح برق امید از دیگر دستاوردهای دولت تدبیر وامید و خدمتی بزرگ به مردم کشور و استان سمنان محسوب میشود که نقشی مهم در مدیریت مصرف دارد.
احداث پست ۶۳ و ۴۰۰ کیلوولتی، برقرسانی به روستاها، توسعه، احداث و اصلاح و بهینه سازی شبکه ها، تجهیزات و تاسیسات توزیع برق، تامین برق طرح مسکن مهر در شهرستان سمنان، ایجاد ظرفیت جدید برق رسانی مطمئن به مشترکین جدید خانگی ازقبیل طرح مسکن مهر و خودساز ، افزایش قابلیت اطمینان شبکه ، بهبود پارامترهای کیفی برق و پروفیل ولتاژ شبکه ، کاهش تلفات و افزایش قابلیت مانور از جمله اقدامات ارزشمند دولت تدبیر و امید در استان سمنان در زمینه توسعه زیرساختهای برق است.
بر اساس سرشماری نفوس ومسکن سال ۱۳۹۵ کشور، از کل جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفری استان سمنان تعداد ۴۵ هزار و ۸۱۶ خانوار روستایی با جمعیت ۱۴۱ هزار و ۸۵۸ نفر در ۵۴۹ روستا و آبادی استان زندگی میکنند.
استان سمنان حدود ۴۰۰ هزار مشـترک برق دارد که از خـدمات شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان بهرهمند هستند.
مصرف برق در بخش تولید سمنان ۷۱ درصد و بالاتر از میانگین کشور است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: بیش از ۷۱ درصد انرژی مصرفی این استان صرف بخشهای تولید میشود که بالاتر از میانگین مصرف این بخش در کشور است.
سیدمحمد موسوی زاده اظهارداشت: ۷۶.۵ درصد مشترکان استان سمنان در تعرفه خانگی، ۵.۹ درصد عمومی، ۱.۷ درصد کشاورزی ، ۱.۳ درصد صنعتی ، ۱۴ درصد تجاری و بقیه هم مربوط به بخش روشنایی معابر است.
وی با بیان این که ترکیب مصرف انرژی استان سمنان تولیدی است، اظهار داشت : بالغ بر ۷۱ درصد انرژی برق مصرفی این استان صرف کار تولید میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان ادامه داد: برق در استان ۵۲ درصد در بخش صنعت و ۱۹ درصد در بخش کشاورزی مصرف میشود که حدود ۲۲.۷ درصد بیشتر از میزان میانگین مصرف این بخش در کشور است.
سرمایهگذاری ۳.۵ هزار میلیارد ریالی دولت تدبیر و امید در برق منطقهای سمنان
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان گفت: سه هزار و ۵۰۳ میلیارد و ۹۳۵ میلیون ریال از زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید تا زمان حاضر، در حوزه توسعه زیرساختهای برق منطقهای استان سرمایهگذاری شد.
علی اکبر صباغ ابراز داشت: این میزان سرمایهگذاری برای تامین برق استان سمنان در قالب ۲۰۹ طرح برقرسانی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان تصریح کرد: احداث پست ۶۳ کیلوولت امیرکبیر سمنان، بهینه سازی پست ۶۳ کیلوولت شهید کریمی شاهرود، اجرای طرح واریانت خط ۴۰۰ کیلو ولت شاهرود- علی آباد و احداث پست ۴۰۰ کیلوولت ایوانکی از جمله مهمترین طرحها و دستاوردهای برق منطقهای استان در دولت تدبیر و امید است.
سرمایهگذاری سه هزار میلیارد ریالی دولت تدبیر و امید در توزیع برق سمنان
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: سه هزار و ۸۰ میلیارد ریال از زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید تا زمان حاضر، در حوزه توسعه زیرساختهای توزیع برق استان سرمایهگذاری شد.
سید محمد موسوی زاده ابراز داشت: بهره برداری از یک هزار و ۵۳۸ کیلومتر خطوط هوایی و زمینی، نصب یکهزار و ۸۵۴ ایستگاه هوایی و زمینی توزیع برق با ظرفیت ۲۵۲ مگاولت آمپر، دایر کردن ۲۴ هزار و ۷۸۷ دستگاه سرچراغ روشنایی معابر، جذب ۶۹ هزار و ۶۰۲ مشترک جدید و نصب ۷۲۱ انشعاب برق چاه آب کشاورزی، به عنوان فعالیت هایی است که از مرداد ۹۲ تا زمان حاضر به اجرا درآمد.
تلفات شبکه برق استان سمنان ۶ درصد و کمتر از متوسط کشوری است
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: تلفات انرژی در بخش توزیع برق استان بر اساس بررسیها از میانگین کشوری کمتر و حدود ۶ درصد است.
سیدمحمد موسوی زاده ابراز داشت: کاهش تلفات انرژی برق در شبکه توزیع استان سمنان به عنوان یکی از دستاوردهای دولت در تامین و توزیع برق پایدار است.
تلفات انرژی الکتریکی همواره یکی از دغدغههای صنعت برق در جهان است و فرسودگی تاسیسات، طول و گستردگی شبکه، انشعابهای غیرمجاز، خطاهای قرائت لوازم اندازهگیری و طراحی ضعیف، از جمله عوامل مهم در به وجود آمدن این هدررفت انرژی الکتریکی است.
میزان تلفات شبکه های توزیع برق استان سمنان در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید ۸.۲ درصد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان بیان کرد: هدفگذاری مسوولان شرکت توزیع برق استان دستیابی به کمترین میزان تلفات شبکه های برق استان با تحول مهندسی و حرکت جهادی است.
موسوی زاده، با بیان اینکه تقلیل در هدررفت انرژی در شبکههای توزیع برق به بهرهوری بیشتر سامانهها منجر میشود، تصریح کرد: تحقق این مساله در استان و دستیابی به اهداف نیازمند توجه بیشتر مسوولان کشوری و تخصیص اعتبارات است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان، کاهش تلفات برق را هم راستا با سیاستهای اقتصاد مقاومتی برشمرد و ادامه داد: مشارکت و همکاری همه جانبه شهروندان استان مقدمه تحقق این اقدام ارزشمند است.
کاهش ۵۰ درصدی متوسط خاموشی مشترکان توزیع برق استان سمنان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: متوسط زمان خاموشی هر مشترک این شرکت در دولت تدبیر و امید طی ۱۰ سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشت.
سید محمد موسوی زاده ابراز داشت: متوسط زمان خاموشی هر مشترک این شرکت ۰.۹۹ دقیقه در روز است، در حالی که این شاخص در سال ۸۸ برای مشترکان استان سمنان ۱.۹۶ دقیقه در روز بود.
وی بیان کرد: زمان خاموشی سالانه مشترکان شرکت توزیع برق استان سمنان در سال های گذشته و امسال روند کاهشی دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان ادامه داد: متوسط زمان خاموشی هر مشترک این شرکت به ترتیب ۱.۲۳، ۱.۱۸، ۱.۱۵، ۱.۰۶۶ و ۰.۹۹ دقیقه در روز در بین سال های ۹۴ تا ۹۸ بود که روند کاهشی دارد.
وی تصریح کرد: کاهش نرخ انرژی تامین نشده و متوسط زمان خاموشی هر مشترک استان سمنان در سال های گذشته کاهش یافته است که نشانه ثبات شبکه و ارتقای خدمات در این حوزه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان یادآور شد: تحقق شاخص نرخ انرژی تامین نشده یک دستاورد مهم در کاهش مدت زمان خاموشیها است و مقدار انرژی تامین نشده ناشی از خاموشی، نسبت به کل انرژی مصرفی شبکه استان سمنان، تحت عنوان شاخص «نرخ انرژی تامین نشده» تعریف میشود.
بیش از ۱۶ درصد مشترکان سمنان مشمول تخفیف ۱۰۰ درصدی برق امید
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: ۱۶.۶۱ درصد مشترکان این شرکت در استان از آغاز طرح برق امید تا آبان امسال مشمول این طرح شدند و صورت حساب با مبلغ «صفر» برای آنان ارسال شد.
محمدرضا لشکری اظهار داشت: ۵۲ هزار و ۴۵۹ اشتراک خانگی در استان سمنان از تخفیف پرداخت بهای مصرفی برق در طرح برق امید برخوردار شدند.
وی ادامه داد: از مجموع کل مشترکان برق خانگی در استان سمنان، ۴۰ هزار و ۷۹۸ مشترک شهری از تخفیف ۱۰۰ درصدی پرداخت بهای مصرفی در طرح برق امید بهره مند شدند.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان سمنان افزود: ۱۱ هزار و ۶۶۱ مشترک روستایی استان سمنان نیز مشمول طرح برق امید شدند.
وی اضافه کرد: از ابتدای آبان امسال تاکنون ۳۱۵ هزار و ۷۹۳ قبض برای مشترکان خانگی صادر و به صورت الکترونیکی و در قالب پیامک ارائه شده است.
لشکری تصریح کرد: در طرح برق امید، مشترکان به سه گروه کم مصرف، خوش مصرف و پرمصرف تفکیک شدند و اصلاح الگوی مصرف، یکی از مهم ترین اهداف این طرح به شمار می رود.
وی اضافه کرد: از ابتدای آبان تاکنون، ۱۶۳ هزار و ۳۰۹ مشترک برق استان سمنان در گروه خوش مصرفها و ۷۴ هزار و ۷۵۶ مشترک در گروه پر مصرف قرار گرفتهاند.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: با مدیریت مصرف برق، مشترکان خوش مصرف میتوانند به جمع کم مصرف ها پیوسته و مشترکان پرمصرف نیز میتوانند با تغییر رفتار مصرفی به گروه خوش مصرف یا کم مصرف سوق پیدا کنند.
به گزارش ایرنا، عملکرد دولت تدبیر و امید همراه با تلاش مسوولان استانی موجب شده تا امروز با افتخار بتوانیم بگوییم زیرساختهای برق در بخش شهری و روستایی استان سمنان ۱۰۰ درصد مهیا شده و اکنون متخصصان به دنبال افزایش بهرهوری هستند؛ استان سمنان بر اساس آمار در شاخصهای مختلف مانند تلفات شبکه، میزان متوسط خاموشی و میزان استفاده برق در بخش تولید در کشور سرآمد است.بزارک تصویر
نظر شما