کرامت الله اکبری در گفت و گو با ایرنا افزود: زمان در حال گذشتن است و می خواهیم در مدت کوتاهی، رئیس قوه مجریه را انتخاب کنیم و کمبود زمان، نخستین مشکل در جذب مشارکت حداکثری است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب افزود: باید خیلی پیشتر و بیشتر از این به این مسوولیت توجه کنیم و مانند بسیاری از کشورهای دیگر از یکسال قبل نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری برای مردم مشخص باشند تا مردم بتوانند در یک فرصت مناسبی انتخاب کنند و گفت و گوها شکل بگیرد.
وی ادامه داد: حتی اگر بهترین فرد در انتخابات ریاست جمهوری داوطلب شود در یک مدت کوتاه نمیتواند مردم را پای صندوقهای رای بکشاند، این تعارض و تناقض باید در کشور ما حل شود.
دبیر انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها در استان فارس گفت: نه تنها باید رییس جمهوری آینده به صورت بالقوه برای مردم مشخص باشد بلکه باید تیم و برنامههای او نیز برای مردم شناخته شده باشد.
چشماندازی برای امیدوار کردن مردم مشخص شود
دبیر انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها در استان فارس همچنین گفت: آنچه در حال حاضر برای مسئولان امر، مهم محسوب میشود، چشم اندازی است که مردم احساس کنند اتفاقی در حال وقوع هست و در سرنوشتشان دخالت دارد و آنها میتوانند آزادانه دخالت کنند.
اکبری افزود: مسئولان امر باید به این نکته توجه کنند که برای مردم چشماندازی را مشخص کنند تا مردم امیدوار باشند.
وی ادامه داد: مردم نباید حس کنند در وضعیت یاس و دلسردی هستند و اینکه هر کاری کنند به نتیجهای نمیرسند، این شرایط باید تغییر کند.
کاهش مشارکت مردم در انتخابات و طمع دشمنان
این فعال سیاسی افزود: وقتی همه مسایل و اتفاقها دست به دست هم میدهد و به آنجا میرسیم که مردم مشارکت نکنند، مشروعیت یک نظام زیر سوال می رود؛ نظام برای مشتریان که همان مردم هستند کار میکند و اگر مردم کاری به نظام نداشته باشند و مشارکت پایین رخ دهد خطرات بسیار زیادی به دنبال دارد.
وی اضافه کرد: شاید اولین خطر این باشد که کشورهای رقیب ما یا کشورهایی که با ما سر عناد دارند یا منافع خود را دنبال میکنند، متوجه میشوند مردم این کشور با نظام نیستند؛ از این رو، موضوع مشارکت انتخاباتی در اقتدار ایران در مذاکرات و مناسبات بینالمللی تاثیرگذار است.
به گزارش ایرنا، انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما