به گزارش ایرنا مهین فرهادی زاد، شنبه در آیین تجلیل از بانوان قهرمانان،مربیان و داوران بینالمللی استان فارس در شیراز، افزود: ورزش و به ویژه ورزش بانوان یکی از عرصههای مهم فعالیتهای اجتماعی است و نقش موثری در حوزه صدور ارزشهای انقلاب داشته است.
وی بیان داشت: دختران ما اکنون در ۱۳۰ رشته ورزشی در رقابتهای کشوری و بینالمللی حضور دارند.
این مقام مسوول گفت: ایران اکنون ۶ سهمیه المپیک و ۱۰ سهمیه پارالمپیک بانوان را دارد و این در حالی است که کشور ما از ظرفیت دریافت سهمیه بیشتر در حوزه بانوان در المپیک و پارالمپیک برخوردار است.
فرهادی زاد ادامه داد: بسکتبال، آخرین رشته ورزشی است که با تلاشهای فراوان وزیر ورزش و جوانان در سالهای اخیر موفق به کسب مجوز حضور برای بانوان بسکتبالیست ایرانی در رقابتهای بینالمللی بانوان شدیم و دختران بسکتبالیست ایران با تلاش بسیار اکنون به میادین بینالمللی راه پیدا کردهاند.
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد در حوزه عدالت جنسیتی و در بخش نیروی انسانی، فراتر از جهان حرکت کردهایم چرا که نظام جمهوری اسلامی به همگان آموخت که ورزش بانوان را باید خودمان مدیریت کنیم.
وی، با بیان اینکه هم اکنون ۱۱۰ هزار مربی ورزش زنان در کشور فعالیت میکنند، اظهار داشت: در چهارمین دوره بازیهای اسلامی، ۲ هزار میهمان زن وارد کشور شدند که با پوشش اسلامی در برنامهها حضور داشتند و در ۱۸ رشته ورزشی مسابقه دادند.
فرهادی زاد گفت: زنان توانمند ایران در بخش ورزش تمام آنچه را که باید یاد میگرفتند در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فرا گرفتند و آموختند که هم ورزشکار و هم مدیر باشند.
به گفته وی، در حال حاضر حدود ۸۵ نفر از مسوولان هیاتهای ورزشی کشور و ۷۵۵ نفر از مسوولان هیاتهای ورزشی شهرستانها بانوان هستند.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استان فارس در فضای ورزش کشور از سالیان گذشته تاکنون میدرخشیده و در اداره ورزش کشور سهم بارزی دارد، افزود: این استان ظرفیت ممتازی در میزبانی رقابتهای کشوری و بینالمللی دارد به عنوان نمونه، فارس در سالهای اخیر برگزار کننده رقابتهای بزرگ هفت هزار دانش آموز دختر از سراسر ایران بود.
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان همچنین بیان کرد: ۷۰ نفر از ورزشکاران فارس به اردوهای تیم ملی دعوت شدند و ۴۵ نفر از آنان اکنون عضو تیمهای ملی هستند.
نظر شما