به گزارش ایرنا ستایش دیرکوند روز دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: این دستگاه ها به منظور بررسی و نظارت دقیق تر وضعیت آلودگی هوای استان خریداری شده اند.
وی افزود: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان به عنوان یک دستگاه ناظر تمامی جوانب بهداشت محیطی را رصد می کند و هرچند تامین سلامت هوا، وظیفه ذاتی سازمان محیط زیست است اما اقدامات نظارتی خود را با امکانات و تجهیزات جدید و مدرن انجام می دهیم.
دیرکوند با تاکید بر اینکه میزان آلودگی هوا یکی از شاخص های مهم بهداشت است عنوان کرد: با افزایش تعداد کارگاه های صنعتی، شیمیایی و خودرو در کشور و استان، میزان آلودگی هوا افزایش یافته است.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین گفت: ۳۵ دستگاه تصفیه هوا برای مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای استان نیز تامین شده است.
دیرکوند بیان کرد: این دستگاه ها به منظور رفع آلاینده های شیمیایی میکروبی و همچنین گرد و غبار بیمارستان ها خریداری شده است و هریک قابلیت تصفیه ۳۵۰ مترمکعب هوا را در ساعت دارد.
وی با بیان اینکه هر دستگاه تصفیه هوا مساحتی به اندازه ۲۵۰ مترمربع را پوشش می دهد عنوان کرد: این دستگاه ها قابلیت حمل و نقل دارند و می توان در شرایط ویژه آن را بین بخش های مختلف بیمارستان جا به جا کرد.
دیرکوند با اشاره به اینکه فضای محیط های بیمارستانی بار آلودگی میکروبی بالایی دارد ادامه داد: تصفیه هوای این مکان ها اقدام بهداشتی مهمی محسوب می شود چراکه آلودگی با شیوع ویروس کرونا و افزایش بار مراجعات بیماران کرونایی، تشدید شده است.
نظر شما