حمیدرضا متین روز دوشنبه در گفت و گوی مجازی با خبرنگاران همدان اظهار داشت: سرمایههای سرگردان مردم به بخش تولید سرازیر شده به طوری که تا پایان دی ماه امسال یک هزار و ۳۰۰ فقره جواز تاسیس برای واحدهای صنعتی و معدنی در استان صادر شده است.
وی تاکید کرد: رشد صنعتی همدان در طول عمر انقلاب بیسابقه بوده و به جرات می توانیم اعا کنیم فراتر از اهداف تعیین شده در شعار جهش تولید گام برداشته ایم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با اشاره به اینکه در سند راهبردی استان صدور ۷۸۰ جواز تاسیس برای سال جاری تعهد کرده ایم افزود: در ظرف ۱۰ ماه علاوه بر تحقق این سهمیه ۵۰۰ مجوز نیز بیشتر صادر شده و بی تردید تا پایان سال هم این رقم اضافه میشود.
متین خاطرنشان کرد: اعتماد و اطمینان مردم برای سرمایه گذاری در بخش تولید افزایش یافته و از رسانه می خواهیم در جلب این مشارکت و معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری به مردم ما را یاری کنند.
چراغ ۴۳ واحد تولیدی راکد روشن شد
او همچنین به عملکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: روشن شدن چراغ ۴۳ واحد صنعتی و معدنی تعطیل استان همدان در سالجاری حاصل تلاش مسئولان برای بازگشت صنایع تعطیل به چرخه تولید است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان تصریح کرد: با کمک استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دادستان و مدیرکل دادگستری و بانک ها گره های کور واحدهای راکد باز شد و دوباه به تولید و اشتغال بازگشتند.
متین از همراهی دادستان همدان برای حمایت از بخش تولید قدردانی کرد و افزود: برخی از واحدها به دلیل مشکلات تعهدات ارزی در فرایند ترخیص مواد اولیه وارداتی از گمرک با موانعی مواجه شدند که با ورود دادستان شرایط تسهیل و موانع برداشته شد.
پرچمداری همدان از فروسیلیس تا دارو
او به افتخارات بی نظیر همدان در بخش صنعت و معدن اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در سطح کشور توسط یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید«خمیر الکترود» شدیم که صنایع ذوب فولاد را از واردات این ماده مصرفی بی نیاز میکند.
به گفته متین با وجود سه شرکت داروسازی «فاران شیمی»، «تدبیردارو» و «هگمتان دارو» در شهرستان تویسرکان قطب تولید دارو در کشور هستیم و ۲ شرکت دیگر نیز به این مجموعه اضافه میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان تصریح کرد: چند واحدفرآوری سیلیس و تولید فروسیلیس در استان همدان به ویژه شهرستان فعالیت دارد و تا سه ماه آینده با وارد شدن صنایع جدیدی به این عرصه می توانیم لقب قطب فروسیلیس کشور را هم به نام استان همدان ثبت کنیم.
وی یادآوری کرد: همدان در ذخایر معدنی دولومیت، سنگ آهن و سیلیس جزو مناطق غنی و تراز اول کشور محسوب می شود و در سالهای اخیر جلوگیری از خام فروشی این سنگها و ایجاد ارزش افزوده در اولویت مسئولان قرار گرفته است.
بازار زیر ذرهبین بازرسان
متین در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت بازار اشاره کرد و از اجرای نظارتی از ۲۵ بهمن تا ۱۵ فروردین خبر داد.
او گفت: این طرح برای آرامش بخشیدن به بازار در روزهای پایانی سال اجرا می شود تا از افزایش بی رویه قیمت اجناس مختلف و مایحتاج مردم جلوگیری شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رسانه ها خواست به عنوان چشم و گوش این سازمان بر فرایند توزیع نظارت و کنترل داشته باشند و بازرسان ما را با اطلاع رسانی خود یاری دهند.
متین به مصرف کنندگان اطمینان خاطر داد با تخلف های صنفی به شدت برخورد قانونی می شود و از آنان خواست: موارد کم فروشی، تقلب، گرانفروشی و احتکار را با سامانه ۱۲۴ به بازرسان ما اطلاع بدهند تا در سریعترین زمان مورد رسیدگی قرار گیرد.
یک هزار و ۶۶ واحد صنعتی در استان همدان فعالیت دارند.
نظر شما