در پیام آین الله لطف الله صافی گلپایگانی آمده است: رحلت عالم جلیل القدر، روحانی وارسته، آیتالله آقای حاج سیّد محمّد ضیاء آبادی(ره) موجب تأثر و تأسف گردید.
این مرجع تقلید اضافه کرده است: شخصیت بزرگواری که عمر مبارک خود را در اعتلای کلمة الله و ترویج و تبیین و نشر معارف نورانی قرآن و اهل بیت علیهمالسلام سپری نمود. با حُسن سلوک با مردم و حضور مستمّر و طولانی خویش در محراب امامت جماعت و در جایگاه والای وعظ و ارشاد در مقام مفسّر قرآن و معلّم اخلاق و مبیّن مباحث رفیع امامت و ولایت با تشکیل مجالس مذهبی و محافل دینی، آحاد مردم و به خصوص جوانان را بهرهمند مینمود.
پیام ادامه یافته است: دهها کتاب ارزنده تفسیری، اعتقادی و اخلاقی از آثار جاودانه آن فقید سعید است. این ضایعه مؤلمه به حوزههای علمیه و تربیت شدگان و ارادتمندان آن مرحوم و بیت مکرّم تسلیت عرض کرده، علوّ درجات و حشر و نشر ایشان را با اجداد طاهرینش علیهمالسلام از خداوند متعال مسألت دارم.
آیت الله ضیاءآبادی عمر خود را صرف خدمت به مکتب اهل بیت (ع) کرد
آیت الله سید محمد علی علوی در پیام تسلیت خود آورده است: خبر درگذشت عالم خدوم و مردمی، مفسر قرآن و معلم اخلاق حضرت آیت الله آقای حاج سید محمد ضیاء آبادی رحمه الله موجب تأثر و تألم گردید.
وی افزوده است: وی در عمر با برکت خود در راه خدمت به مکتب اهل بیت (ع) و ترویج معارف دینی در قالب تألیف کتب تفسیری و اخلاقی کوشا بوده و با اخلاق حسنه نمونه عالمی وارسته بودند. جلسات تفسیر آن عالم پارسا موجب هدایت قلوب شیفته قرآن و اهل بیت علیهم السلام بوده است.
این مرجع تقلید آورده است: این ضایعه را در درجه اول به محضر امام زمان (عج)همچنین به حوزه های علمیه و ارادتمندان و شاگردان و به بیت محترم ایشان تسلیت گفته و مغفرت و رحمت الهی را برای آن عالم بزرگوار از خداوند مسالت مینمایم.
اخلاص و مجاهدت علمی از ویژگی های آیت الله ضیاء آبادی است
مدیرحوزه های علمیه کشور نیز در پیامی آورده است: ارتحال عالم جلیل القدر، مفسر گرانقدر قرآن کریم و معلم اخلاق حضرت آیت الله آقای حاج سید محمد ضیاء آبادی موجب تاسف گردید.
آیت الله علی رضا اعرافی اضافه کرده است: آن روحانی پارسا پس از کسب فیض از محضر عالمانی همچون آیت الله العظمی بروجردی(ره)، حضرت امام خمینی(ره) و علامه طباطبایی(ره) به تعلیم و تربیت شاگردان مکتب جعفری و دستگیری و هدایت معنوی و ترویج معارف ارزشمند قرآنی در طی بیش از چهار دهه از عمر پربرکت خویش اهتمام ویژه داشته و تالیفات ارزشمند و فاخری نیز از خود به یادگار گذاشته است.
وی ادامه داده است: صفای باطن، اخلاص، تلاش و مجاهدت علمی، فرهنگی و تبلیغی مداوم، اعراض از امور دنیوی، تواضع و شیوایی سخن از ویژگیهای آن عالم جلیل القدر است که از ایشان شخصیتی ماندگار در اذهان ساخته است.
مدیرحوزه های علمیه کشور آورده است: ضمن عرض تسلیت فقدان آن دانشمند فرهیخته به حوزه های علمیه، بیت معظم له، دوستداران، آشنایان و شاگردان ایشان، از درگاه خداوند متعال برای وی رضوان الهی و حشر با اولیا و اجداد طاهرینش و برای بازماندگان، صبر همراه با پاداش نیک مسالت می نمایم.
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی استاد اخلاق و تفسیر قرآن کریم شامگاه دوشنبه این هفته دعوت حق را لبیک گفت. این عالم اخلاق و مفسر بزرگ شیعه در سال ۱۳۰۷ در ضیا ءآباد قزوین متولد شد.
این عالم برجسته که از علمای به نام استان قزوین بود، در نزد اساتید بزرگی همچون آیتالله سید حسین بروجردی، آیت الله سدهی اصفهانی، امام خمینی (ره) و آیتالله سید محمد حسین طباطبایی تحصیل کرده بود.
وی از سال ۱۳۴۰ در تهران ساکن شد. آیتالله ضیاءآبادی از روحانیان و مبلغان موفق در امر وعظ و تبلیغ در تهران بود و مشتاقان زیادی داشت.
نظر شما