هادی حق شناس شامگاه چهارشنبه در نشست با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: وجود مرز بین المللی، فرودگاه، مسیر ریلی ترانزیتی و وجود قریب به هزار واحد مرغداری که خریدار دائمی نهاده های دامی هستند بخشی از این فرصت ها است.
وی افزود: با توجه به ممنوعیت برداشت چوب از جنگل ها و فاصله اندک گلستان با ساحل، این استان دارای بهترین موقعیت برای ایجاد و راه اندازی بندر چوب است.
استاندار گلستان همچنین بر ضرورت توجه بیشتر به خلیج گرگان تاکید کرد و گفت: تاکنون یک سوم وسعت ۴۰ هزار هکتاری خلیج گرگان خشک شده و سازمان بنادر و دریانوردی باید با استفاده از دستگاه لایروب، کانال های چپاقلی، خزینی و آشوراده به عنوان مسیرهای ارتباطی این پهنه آبی با دریای خزر را لایروبی کند.
با افزایش روز افزون پسروی آب خلیج گرگان و خشک شدن مساحت بیشتری از این زیستگاه آبی، کانونهای ریزگرد در مناطق ساحلی گلستان تشکیل شده و در حال پیشروی به سمت شهرهای ساحلی و شمالی این استان است.
استاندار گلستان چندی قبل گفته بود که با ادامه روند کنونی و خشک شدن آرام آرام سطح آب موجود در پهنه آبی خلیج گرگان، تا چهار سال آینده اثری از این خلیج باقی نخواهد ماند.
حق شناس در ادامه به ظرفیت گلستان برای راه اندازی بندر جدید اشاره کرد و گفت: سازمان بنادر و دریانوردی در مدت ۲ ماه مطالعه لازم برای ایجاد و احیای بندر تجاری و گردشگری در شهرستان ترکمن را بررسی و اعلام خواهد کرد.
به گزارش ایرنا محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در سفر هفته گذشته به گلستان مزیتهای احیای بندر در شهر بندرترکمن را نسبت به سایر مناطق ساحلی استان بیشتر برشمرد و گفت که در صورت نتایج مثبت مطالعات امکان بررسی راهکارهای احیای بندر در این شهرستان وجود دارد.
مدیرعامل سازمان بنادر و رییس کمیسیون عمران مجلس با همراهی استاندار گلستان امروز از ساحل بندرترکمن، بندرگز، بندر خواجه نفس و محل احداث بندر سبز خزری دیدن کرد.
گلستان ۱۰۰ کیلومتر ساحل دارد.
نظر شما