سید راشد جزایری روز پنجشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی این استان افزود: اگرچه در این خصوص محدودیتهای ترددی بین ۲ استان برقرار شده است اما میطلبد مردم نیز در این خصوص همراهی کرده و مسئولان را در کنترل این شرایط یاری دهند.
وی در ادامه از توزیع واکسنهای کرونا در استان به طور متناوب خبر داد و گفت: پس از تزریق واکسن کرونا به پرسنل فعال در بخش مراقبتهای ویژه و بخش کرونا، جانبازان شیمیایی و سالمندان ساکن در خانههای سالمندان استان در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار دارند.
جزایری، واکسنهای اختصاص یافته به کادر درمان بخشهای مراقبتهای ویژه و بخش کرونا در مناطق مختلف استان توزیع و تزریق شده است و حال عمومی تزریقکنندگان خوب است و مشکلی در این خصوص وجود نداشته است.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تعداد واکسن ویژه جانبازان شیمیایی و همچنین سالمندان ساکن در آسایشگاهها و خانههای سالمندان نیز به استان اختصاص یافته است که هنوز تزریق نشده و منتظر اعلام از سوی تهران هستیم.
جزایری تصریح کرد: سهمیه بعدی استان هم در روزهای آینده مشخص میشود که مختص به چه گروهی است و در چه زمانی وارد استان میشود.
وی با تاکید بر اینکه حتی یک دوز واکسن خارج از ضابطه تزریق نشده است، اظهار داشت: اسامی و مشخصات افراد دریافتکننده و کد واکسن تزریق شده در ۲ سامانه «سیب» و «تیتک» ثبت شده است.
جزایری در ادامه از تزریق ۱۸ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در این استان خبر داد و گفت: این در حالی است که ۱۰ هزار دوز واکسن دیگر بدون متقاضی در استان وجود دارد.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری افزود: پیشنهاد میشود کارکنان ادارات، بیماران زمینهای و سالمندان از این فرصت استفاده کرده و به صورت رایگان واکسن را دریافت کنند.
جزایری خاطر نشان کرد: هرچند انقضای واکسنهای آنفلوآنزای موجود تا پاییز سال آینده است و میتوان در سال آینده نیز از آن استفاده کرد.
سرپرست فرمانداری لردگان نیز در این نشست نسبت به کوچ زودهنگام عشایر از استان خوزستان به این شهرستان ابراز نگرانی کرد و گفت: برخی عشایر در روزهای اخیر به این شهرستان کوچ کردهاند این در حالی است که طبق تقویم باید کوچ در اردیبهشت سال آینده انجام گیرد.
سعید صالحی با تاکید بر اطلاعرسانی نسبت به زمان دقیق کوچ عشایر، خاطرنشان کرد: رسانهها در خصوص زمان قانونی کوچ عشایر بیش از پیش اطلاعرسانی کنند تا با کوچ زودهنگام مواجه نشویم چرا که این موضوع در خصوص شیوع ویروس کرونا امسال از حساسیت بیشتری برخوردار شده است.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۲ شهرستان بن و خانمیرزا در وضعیت آبی(کم خطر) شیوع کرونا و سایر شهرستانهای استان در وضعیت زرد (خطر متوسط) قرار دارند.
این استان هفدهمین استانی است که شیوع ویروس کرونای انگلیسی در آن به اثبات رسید.
ویروس جهش یافته کرونا، معروف به کرونای انگلیسی، از قدرت سرایتپذیری بیشتری برخوردار است یعنی تا حدود ۸۰ درصد بیشتر از کرونای قبلی قابلیت انتقال و مبتلا کردن افراد جامعه را دارد و درصد کشندگی آن نیز ۳۰ درصد بیشتر از نوع معمولی آن است.
نظر شما