۱۰ دانشجوی دانشگاه فردوسی درمسابقه کشوری "ره نشان" حائز رتبه برتر شدند

مشهد- ایرنا- سومین دوره مسابقه کشوری بنیاد ملی نخبگان با عنوان "ره نشان" با برتری ۱۰ دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد به کار خود پایان داد.

به گزارش روز شنبه دانشگاه فردوسی مشهد مراسم پایانی و تقدیر از تیم های برتر این دوره از مسابقه  ۱۸ اسفند ماه با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برگزار و از ۱۰ دانشجوی برتر دانشگاه فردوسی مشهد در این مسابقه تقدیر شد.  

این مسابقات با هدف شناسایی افراد و تیم‌های مستعد، دانشجویان و فناوران برای توانمندسازی در حل مسائل و نیازهای صنعت کشور، در پنج حوزه زیست فناوری، حمل و نقل، آب و محیط زیست، انرژی و هوشمندسازی میزبان ۳۸ شرکت دانش بنیان و ۵۶ پروژه بود.

در این دوره از مسابقه، شرکت‌ها ضمن تعریف پروژه‌های فناورانه، نیازهای خود را مطرح کردند و شرکت کنندگان در طول پنج ماه که از مهرماه سال جاری آغاز شد تا دهم اسفند ماه  طرح‌های خود را به دبیرخانه این دوره از مسابقه ارائه نمودند.  

در این مسابقه ۴ هزارو ۵۱۰ طرح توسط شرکت کنندگان به مرحله اجرا رسید و پس از هفت مرحله ارزیابی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع، نشست‌های تیم سازی و مربی‌گری با هدف پیشبرد پروژه‌ها، برترین ها به مرحله نهایی راه یافتند که منجر به رقابت تیم ها در قالب بیش از ۳۰۰ تیم  شد.

در این مسابقه پری ناز نورمحمدی، مریم رحیمی و مهسا زمانی دانشجویان کارشناسی مهندسی برق رتبه سوم پروژه ساخت هاب هوشمند تشخیص گریه نوزاد در حوزه هوشمندسازی را به دست آوردند.

همچنین امیرمحمد حمیدی پور دانشجوی کارشناسی مهندسی برق در پروژه کفپوش‌های هوشمند LED خیابانی در حوزه هوشمندسازی رتبه اول را از آن خود کرد.

مبین رحمانی دوست دانشجوی کارشناسی مهندسی پلیمر در پروژه برنامه تجاری سازی تولید هیدروژل نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته در حوزه زیست فناوری موفق به کسب رتبه دوم شد.

فاطمه سلطان زاده فریمان دانشجوی کارشناسی فیزیک و محمد حسین گلشادی دانشجوی کارشناسی مهندسی هوافضا، رتبه دوم پروژه موقعیت یابی فرکانسی در حوزه حمل و نقل را از آن خود کردند.

در پروژه تولید کتابخانه نرم افزاری تحلیل و جستجوی محتوای مستندات پروژه در حوزه هوشمندسازی رتبه دوم به حسین ساوری دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر تعلق گرفت.

ریحانه مرزوقیانی دانشجوی کارشناسی علوم و مهندسی محیط زیست در پروژه بازچرخانی فاضلاب شهری کشاوزی و صنعتی به روش  MBR در حوزه آب و محیط زیست رتبه سوم را از آن خود کرد.  

همچنین رتبه اول حوزه آب و محیط زیست توسط ندا قطبی مقدم دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی در پروژه طراحی و ساخت دستگاه  ORP Meter کسب شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha