علی دیانتی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تولید سالانه ۱۰ میلیون اصله نهال در میاندوآب اظهار داشت: این شهرستان یکی از قطبهای تولید نهال کشور بوده و برند ملی و منطقهای است.
وی افزود: به منظور حفظ این برند و در راستای اجرای سیاست جدید ساماندهی و عرضه نهال به نهالکاران مجوزدار، از نهالکاران درخواست کرده ایم اقدام به تولید نهال با پایههای رویشی کرده و از پرورش نهالهای پایه بذری خودداری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: احداث باغ مادری برای تهیه پیوندک، ایجاد نمایشگاه عرضه و فروش نهال، ساماندهی تولید پایه های رویشی مناسب و واریتههای اصلاح شده و کاهش ۳۰ درصدی تولید سالانه پایه های بذری از برنامههای جهاد کشاورزی میاندوآب در خصوص ساماندهی نهالستانها است.
شهرستان میاندوآب با برخورداری از شرایط مساعد جوی و خاک حاصلخیز یکی از قطب های مهم تولید محصولات کشاورزی در آذربایجان غربی به شمار می رود و طی سال های اخیر در عرصه صادرات نهال نیز خوش درخشیده است.
وجود نهالستان های متعدد با ظرفیت تولید چشمگیر در میاندوآب موجب شده است تا صادرات نهال های سیب، هلو، آلبالو، زردآلو، گیلاس، بادام، شلیل و غیره به یکی از مزیت های اقتصادی این شهرستان تبدیل شود.
میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم است که سالانه بیش از ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی به میزان ۹۵۰ هزار تُن از این اراضی تولید میشود.
نظر شما