به گزارش ایرنا، مهرداد نادری فر روز سه شنبه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: بر اساس طرح جامع مدیریت هوشمند و طبق رنگ بندی باید در مناطق دارای شرایط قرمز کرونایی حداکثر یک سوم کارکنان دستگاه های ارایه دهنده خدمات ضروری و مرتبط با ماموریت های اساسی در محل کار حضور یابند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان اضافه کرد: همچنین حضور حداکثر ۵۰ درصد کارکنان سایر دستگاه ها از جمله نهادهای خدمات رسان در طرح جامع مدیریت هوشمند پیش بینی شده است و مابقی کارکنان باید به صورت غیرحضوری و دورکاری فعالیت خود را انجام دهند.
وی بیان کرد: برخی مواقع گزارش هایی مبنی بر رعایت نشدن این مصوبه به دست می رسد در حالیکه همه دستگاه ها ملزم به رعایت این مصوبات بوده و مدیران دستگاه های اجرایی مکلف به برنامه ریزی در این زمینه هستند.
سخنگوی ستاد کرونا استان همدان اظهار داشت: آموزش و پرورش نیز از قاعده دورکاری مستثنی نیست و نباید با توجه به آموزش غیرحضوری دانش آموزان شاهد حضور شمار زیادی از معاونت ها، کادر اداری و خدماتی در مدارس باشیم.
نادری فر گفت: برخی از فرمانداران از بسته بودن صنوف در خیابان های اصلی اما باز بودن مشاغل گروه ۲، سه و چهار در حاشیه شهرها و خیابان های فرعی و کوچه ها خبر دادند که باید اصناف در این زمینه با تشدید بازرسی ها از فعالیت صنوف به غیر از آنهایی که در گروه یک هستند جلوگیری کند.
وی تاکید کرد: هر گونه تصمیم نهادها باید در چارچوب مصوبات ستاد ملی کرونا و قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا باشد در غیراینصورت سبب بروز دوگانگی شده همچنین اجرای آن خلاف مقررات و قانون است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان بیان کرد: با وجود تعطیلی مراکز آموزش عالی شاهد دایر بودن برخی از خوابگاه های دانشجویی و حضور دانشجویان در این خوابگاه ها هستیم که باید این موضوع نیز از سوی متولیان پیگیری و تدبیر لازم اتخاذ شود.
نادری فر اضافه کرد: در حال حاضر با وجود قرمز شدن وضعیت استان همدان همچنان شاهد شلوغی مطب پزشکان، داروخانه ها، آزمایشگاه ها و رادیولوژی ها بوده که امید می رود با راه اندازی سیستم نوبت دهی اینترنتی از بار جمعیت حاضر در این اماکن کاسته شود.
وی با قدردانی از تلاش پرسنل ناجا در اجرای محدودیت تردد از این نیرو خواست به ثبت تخلف توسط دوربین اکتفا نکرده بلکه با پشتیبانی همه جانبه و بهره گیری از همه ظرفیت ها، منع تردد خودروهای غیربومی و تردد شبانه را تشدید کند.
معاون عملیات انتظامی استان همدان نیز گفت: محدودیت تردد شبانه و اعمال قانون خودروهای متخلف با قوت در حال اجرا است و برای منع تردد نیازمند استفاده از توان نیروی مقاومت بسیج هستیم.
سرهنگ حمیدرضا سعیدزاده افزود: عوامل انتظامی اقدام به تذکر به متولیان مراسم عروسی و ترحیم کرده به گونه ای که فروردین امسال شاهد برگزاری ۸۱ مراسم عروسی و ختم در شهرستان همدان، ۷۸ مراسم در ملایر، ۸۶ مراسم در نهاوند، ۱۰۲ مراسم اسدآباد، ۴۵ مورد در فامنین و ۴۸ مورد در تویسرکان بودیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز گفت: ۳۰ هزار واحد صنفی در شهرستان همدان فعال است که بررای بازرسی از این واحدها علاوه بر تیم های اصناف تیم های سازمان صمت در سه نوبت فعال شدند.
سیدحسین خوانساری اضافه کرد: این سازمان در پاسخ به دغدغه های علوم پزشکی مبنی بر کمبود اکسیژن برای بیماران، اقدام به رایزنی به شرکت ها کرده و بخشی از کپسول اکسیژن مورد نیاز این مجموعه را تامین کرده است.
وی در زمینه ادغام برخی از صنوف نظیر تعمیر موبایل واحد فروش تلفن همراه نیز اظهار داشت: طبق دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت صمت به استان ها در سال ۹۸ باید تعداد اتحادیه ها کمتر از ۱۰۰ نفر تجمیع شود بنابراین شمار اتحادیه های استان همدان از ۵۶ به ۴۸ مورد رسید که این رقم طبق دستور جدید باید به ۳۰ اتحادیه کاهش یابد.
وی با بیان اینکه ۲۰۰ واحد صنفی متخلف پلمب شد افزود: صنوف فعال در بازار و مراکز اصلی شهر همکاری خوبی با ستاد کرونا در تعطیلی واحد خود داشتند اما شاهد باز بودن برخی از آنها که در حاشیه شهر و کوچه ها قرار دارند، هستیم.
به گزارش ایرنا همه شهرستان های استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی هستند.
نظر شما