دکتر محمدحسن درخشان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پایگاه تجمیعی تزریق واکسن "سیدجمالالدین اسدآبادی" واقع در چهارراه نخریسی با همکاری شهرداری مناطق ۲ و هفت، جمعیت هلال احمر و مرکز بهداشت شماره پنج راهاندازی شده است.
وی اضافه کرد: راه اندازی سه پایگاه جدید خودرویی در مشهد در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ظرفیت مدارس، سالنهای ورزشی، فرهنگسراها و پایگاههای مدیریت بحران برای افزایش پایگاههای تزریق واکسن کرونا در مشهد استفاده می شود.
درخشان با بیان این که تزریقها به صورت مرحله به مرحله و طبق اولویتبندیها انجام می شود افزود: هفته گذشته واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال انجام شد و هم اکنون ۷۵ ساله ها به بالا در نوبت واکسیناسیون هستند.
وی تأکید کرد: تاکنون ۷۰ درصد گروههای هدف از دریافت واکسن استقبال کردهاند اما این نکته قابل ذکر است که تاکنون هیچ گونه عارضه منفی در تزریقشوندگان مشاهده نشده و این واکسن عوارض منفی نداشته است.
تزریق روزانه ۲ تا هفت هزار دوز واکسن کرونا
رییس اداره امور بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: در حال حاضر روزانه بین ۲ تا هفت هزار دوز واکسن کرونا بسته به ارسال محموله ها در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی تزریق میشود که از این میزان ۵۰ درصد آن مربوط به مشهد است.
دکتر زهرا نهبندانی افزود: از آنجا که واکسن کرونا شرایط نگهداری خاصی دارد و در دمای ۲۰ درجه زیر صفر سالم میماند از همین رو توزیع و تزریق آن طبق ضوابط خاصی انجام میشود.
وی اضافه کرد: واکسیناسیون روستاها و مناطق محروم و عشایری توسط نیروهای بهداشتی انجام اما بر اساس نیاز از ظرفیت بسیج و هلال احمر هم استفاده میشود.
رییس اداره امور بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی گروههای هدف تا پایان سال ۱۴۰۰ واکسینه میشوند و با آمدن واکسنهای ایرانی این آمار بیشتر خواهد شد و کار تزریق گروههای هدف زودتر انجام خواهد شد.
نهبندانی با اشاره به این که در خصوص واکسیناسیون مادران باردار و شیرده هنوز دستورالعملی از سوی وزارت بهداشت تدوین و ابلاغ نشده است افزود: گرچه برخی از واکسنهای موجود برای این ۲ گروه از مادران قابل استفاده است اما منتظر اعلام نظر مسوولان و اخذ مجوز لازم برای تزریق هستیم.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه این جمعیت توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد و تربتحیدیه و دانشکده های علوم پزشکی تربتجام و نیشابور خدمات رسانی میشود.
نظر شما