۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶
کد خبرنگار: 3194
کد خبر: 84340034
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تصمیم‌گیری مدیریت بحران کرونا، مبتنی بر نظرات متخصصان حوزه سلامت است

قم-ایرنا-استاندار قم گفت: اساس و پایه تصمیم‌گیری‌ها در مدیریت بحران کرونا در قم، نظرهای تخصصی حوزه سلامت است.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست درتشریح دستاوردهای دولت و عملکرد یکساله خود اظهارداشت: از زمانی که افتخار خدمت در شهر کریمه اهل بیت(ع) را پیدا کرده‌ام خدا را شاکرم که درحوزه‌های مختلف، این توفیق را داشته‌ام که در چارچوب سیاست‌های دولت تدبیر و امید و رهنمودهای مقام معظم رهبری در این استان، سهمی را در راه خدمات رسانی به مردم شریف قم و سرعت بخشی به روند توسعه و پیشرفت این خطه ایفا نمایم.

وی با اشاره به راهبردها و رویکردهای کاری مدیریت ارشد استان افزود:در حوزه‌های مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و پیشبرد برنامه‌های سازمانی و اعمال حاکمیت در این استان، توجه به اسنادبالادستی با تاکید بر برنامه‌محوری به عنوان خطی مشی اصلی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی تجربه و مدیریت موفق بحران سیل سال ۹۸ قم را مورد اشاره قرار داد و گفت: از همان اوایل ورود در استان با بحث سیل در فروردین سال ۹۸ مواجه شدیم که برنامه غیرمترقبه‌ای را برای  قم همزمان با دیگر استان‌ها به وجود آورد که با توجه به سابقه سیلی که در سنوات قبل در قم سراغ داشتیم، می‌طلبید برنامه‌ مدونی برای این موضوع تهیه شود.

سرمست در مورد روند اقدامات انجام شده برای مهار این بحران عنوان کرد: در بازدیدی که از اداره کل هواشناسی در همان روزهای اولیه انجام شد، پیش‌بینی‌ها نشان داد تا دو برابر بارندگی را نسبت به سال ۸۸ خواهیم داشت، از این رو به طور فوقالعاده جلسه ستاد بحران تشکیل و پیش‌بینی‌های لازم براساس نظر کارشناسان اتخاذ و با کمترین خسارات و تلفات، سیل سال ۹۸ به خوبی مدیریت شد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر دستگاه‌های اجرایی و اعضای ستاد بحران، خیرین و نیروهای داوطلب در استان بسیج شدند و به کمک آمدند و علاوه بر استان، توانستیم به دیگر استان‌ها همانند لرستان و خوزستان علی رغم اینکه معین آنها نیز نبودیم به مردم مهربان آنها کمک کنیم و این بحران به خوبی مدیریت شد و قدردان الطاف الهی در این زمینه هستیم.

سرمست در خصوص شیوع کرونا به عنوان بحرانی عالم‌گیر نیز تصریح کرد: در ۳۰ بهمن ماه سال ۹۸ دو مورد ابتلای ویروس کرونا در استان قم، کشف شد که در آستانه انتخابات این موضوع ظهور و بروز پیدا کرد و بلافاصله پس از دوساعت، جلسه قرارگاه زیستی و ستاد بحران و کارگروه امنیت غذایی و سلامت را تشکیل دادیم و به دنبال آن جلسات مکرری شکل گرفت.

وی با بیان این که این بیماری در موج‌های اول، دوم و سوم به خوبی مدیریت شد گفت: امروز هم که با موج چهارم این ویروس که موجی جهانی و سراسری است، مواجه شده‌ایم همه تلاش ما بر این است که با کمک اعضای ستاد بحران و براساس جذب و به کارگیری تمام ظرفیت‌های رسمی و غیررسمی و خیرین و گروههای جهادی و  طلاب و مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های معنوی استان همچون وجود علما و مراجع و تحت تدابیر رهبری و ستاد ملی مقابله با کرونا، این بحران را نیز با موفقیت مدیریت کنیم.

استاندار قم ادامه داد: در این راستا جلسات منظمی شکل گرفت و توانستیم این امواج سهمگین را پشت سربگذاریم؛ وضعیت استان نسبت به سایر استان‌ها علی رغم اینکه زمینه و موضوعیت بیشتری برای درگیری بیماری داشت به نحو شایسته‌ای با همراهی مردم مدیریت شد.

وی تصریح کرد:این مبارزه همچنان ادامه دارد و در ستاد ملی مقابله با کرونا در ابلاغ و اجرای مصوبات و ارائه پیشنهادات در مسیر تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی، مشارکت جدی داریم و رعایت پروتکل‌ها در سطح کشور به مرحله اجرا درآمده است.

سرمست بیان کرد: با هم اندیشی و جلسات کارشناسی، طرح‌هایی تدوین و ارائه پیشنهاد شد که بسیاری از این موارد به تائید و تصویب رسید و امروز قم به عنوان یکی از استان های پیشگام و موفق در روش‌های مقابله با کرونا محسوب می شود. 

وی با اشاره به این که مدیریت این بیماری در کشور ما در مقایسه با دیگر کشورها که ادعای پیشرفت و امکانات و تجهیزات بیمارستانی دارند از توفیقات بسیار چشمگیری برخوردار بوده است عنوان کرد: همزمان توجه داشتیم تاب‌آوری نظام سلامت را حفظ کنیم تا مدافعین سلامت همچنان به این مبارزه ادامه دهند، ضلع دوم مدیریت کرونا، بحث تولید و معیشت و تاب‌آوری نظام اقتصادی در پشتیبانی از نظام سلامت است.

استاندار قم در این باره اظهار داشت: در تحقق این اهداف،خط تولیدی چندین کارخانه را جهت تولید ماسک و مواد شوینده تغییر دادیم  که در حال حاضر نیمی از قطب‌های تولید ماسک در کشور هستیم و در تجهیز بیمارستان‌ها نیز اقداماتی انجام شد، ضمن اینکه در جبهه اجتماعی و فرهنگی و مذهبی نیز شکل گیری موجی از همراهی و همدلی مردم و رهنمودهای مراجع و تولیت حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران و هیئت های مذهبی نیز اتفاق افتاد و همه پای کار آمدند.

وی خاطرنشان کرد: این ظرفیت عظیم در کنار خیرین و گروههای جهادی در این مبارزه بی‌امان، الگوی مناسبی بود و با طرح کمک مومنانه و مواساتی که رهبری تاکید داشتند شاهد یک جبهه مقاوم و پشتیبانی کننده از جبهه سلامت و اقشار آسیب دیده هستیم و این سه ضلع مثلث در مقابله با بیماری به صورت یک الگو  و وجه تمایز مدیریت کرونا در کشور ما با سایر کشورها را نشان می دهد.

سرمست ادامه داد: همزمان با اعمال محدودیت‌ها در کسبه و اماکن و با همراهی جبهه سلامت توانستیم بخش زیادی از اهداف مقابله با کرونا را پیگیری کنیم و در کنار آن، نظام اقتصادی و تولیدی نیز از سلامت پشتیبانی کرد و نظام مذهبی و دینی ضمن رعایت پروتکل‌ها بخش زیادی از اهداف را پیش برد.

وی گفت: در کنار این حوادث غیر مترقبه که پیش آمد، از ظرفیت‌های مختلف سازمان‌های اجرایی و قضایی و اعضای شورای تامین و نیروهای مسلح و سمن‌ها با تاکید بر برنامه محوری استفاده کردیم و برای پیشبرد برنامه‌های دولت، هم‌افزایی خوبی شکل گرفت.

استاندار قم با اشاره به این که فضایی که برای مدیریت کرونا در استان شکل گرفت فضای متفاوت از دیگر از استان‌هاست، تصریح کرد: در این استان به طور شفاف این بیماری کشف شد و همزمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نیز برگزار شد و در ارتباط با بیماری، هیچ گونه محافظه کاری صورت نگرفت.

وی عنوان کرد: اساس و پایه تصمیم‌گیری‌های مدیریت بحران کرونا در قم، مبتنی بر نظرات متخصصان و کارشناسان حوزه سلامت است و در این راه همه ظرفیت‌ها را پشتیبان جبهه سلامت قرار دادیم، در کنار این بحران‌ها، از ابتدای شروع خدمت در استان در مرحله اول با توجه به جایگاه قم و ظرفیت‌های مختلف، اولویت‌ها و برنامه‌هایی را در نظر داشتیم که خوشبختانه بسیاری از این برنامه‌ها به مرحله اجرا رسیده‌اند.

سرمست با اشاره به عناوین برنامه‌های مدنظر در بخش‌های مختلف یادآور شد:در حوزه سیاسی و امنیتی و اجتماعی، مهم‌ترین اولویت، تأمین آرامش و امنیت و حفظ فضای اعتدال و نشاط بوده که در استان مورد توجه قرار گرفته‌است و شورای تامین در نهایت همدلی به تحقق این فضا کمک کرد.

وی تصریح کرد: در حوزه امنیت،به عنوان یکی از مهم ترین حوزه‌ها و بسترساز پیشرفت و توسعه استان،  شاخص‌ها و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که استان قم در این مدت از یک آرامش و همدلی و هم‌افزایی و تعامل سازنده میان ارکان قوای حاکم در استان برخوردار بوده و این پشتوانه محکمی برای پیشبرد برنامه‌هاست.

استاندار قم با بیان این که در انتخابات سال ۹۸ علی رغم اینکه درگیر کرونا بودیم از نظر مشارکت حداکثری از میانگین کشوری بالاتر بودیم و انتخاباتی سالم برگزار شد  اظهار داشت: برای انتخابات سال ۱۴۰۰ به عنوان برنامه اساسی در حوزه سیاسی، هدف ما این است که انتخاباتی سالم و امن با مشارکت حداکثری را دنبال کنیم.

 وی گفت:در انتخابات ۱۴۰۰ که سه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا و میاندوره ای مجلس خبرگان رهبری همزمان برگزار خواهد شد ، مقدمات آماده و جلسات برگزار شده است و طبق قانون و براساس سیاست‌های کلی امنیت و سلامت و مشارکت انتخابات و بی طرفی مسئولان در سرلوحه کارهاست.

سرمست افزود: در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز دغدغه رهبری در دیداری که افتخار حضور در ۱۹ دی در کنار مردم قم داشتیم  مطرح شد که در سیاست های تدبیر و امید، مسائل فرهنگی و اجتماعی و مقابله با آسیب‌ها جز اولویت‌هاست.

وی بیان کرد:با توجه به اهمیت این حوزه، یک برنامه مدونی را در قالب یک سند تحول اجتماعی و فرهنگی دنبال کردیم و مطالعات دانشگاهی و کاربردی صورت گرفت، حاصل مطالعات منجر به ۵ برنامه عملیاتی و راهبردی که در دستور کار شورای برنامه ریزی و توسعه استان قرار گرفت مصوب و به دستگاهها ابلاغ شد و در حال اجراست و امروز یکی از برنامه‌های مهم در حوزه اجتماعی، کاهش آسیب‌ها می باشد که با جدیت و در قالب برنامه ریزی ها دنبال می‌شود.

در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها به جد در کنار بخش خصوصی و تولیدکنندگان ایستاده‌ایم

استاندار قم با اشاره به عملکرد اقتصادی استان عنوان کرد: در حوزه اقتصاد، موضوع تولید از اهمیت زیادی برخوردار بوده است و درسال رونق و جهش تولید، هدف‌گذاری‌های بسیار خوبی صورت گرفت، برای اولویت توسعه اقتصادی استان، خط قرمزی برای تمام مسئولان اجرایی و اقتصادی تعیین کردیم که طبق آن، هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود.

وی ادامه داد: همچنین باید کارخانجات تعطیل نیز به چرخه تولید بازگردند، دراین مدت هیچ کارخانه‌ای تعطیل نشد و کارخانه‌های راکد و نیمه راکد شناسایی شدند و هدف‌گذاری کردیم که  ۲۵ کارخانه را در هر سال احیا کنیم که از برنامه اعلام شده جلوتر رفته‌ایم و در سال ۹۸ و ۹۹ شاهد احیای بیش از ۶۰ واحد تولیدی بودیم که ده واحد جلوتر از برنامه زمان‌بندی است.

سرمست تصریح کرد: برای فعالین بخش خصوصی منزلت زیادی در استان قائل هستیم و برای مدیران دولتی ابلاغ شد در حمایت از فعالین اقتصادی، اهتمام جدی داشته باشند و موانع‌ها را از پیش پای تولید بردارند.

وی خاطرنشان کرد: از واحدهای تحت تملک بانک نیز ۷۶ مورد شناسایی شد که ۷۲ واحد آن تعیین تکلیف شدند و ۴ واحد در محاکم قضایی در حال رسیدگی است و این از جمله توفیقات در حوزه اقتصادی است.

استاندار قم در خصوص پیگیری اهداف مهم در اشتغال زایی نیز گفت: برای مدیران نیز تعیین تکلیف شد که به نرخ تک رقمی در بیکاری دست یابیم که طبق آخرین برآورد ۸ درصد بود و رتبه خوبی برای استان به شمار می‌رود.

وی افزود:بود از نظر توجه به شهرک‌های صنعتی و توسعه نواحی صنعتی اقدامات خوبی صورت گرفته و در ارتباط با زیرساختها، تفاهم‌نامه هایی با دستگاه های متولی  داشتیم در تامین زیرساخت آب نیز پیگیری خوبی انجام شده است و در تلاشیم برای واحدهای تولیدی و صنعتی، این زیرساختها را به صورت پایدار فراهم کنیم.

سرمست عنوان کرد: برای منطقه ویژه اقتصادی به عنوان کانون مورد توجه اقتصادی نیز برنامه‌هایی در دست اقدام است که از آن جمله اتصال منطقه ویژه اقتصادی به  خط آهن سراسری در جهت رونق منطقه به شمار می‌رود.

وی در مورد برنامه سه‌شنبه‌های اقتصادی خود نیز توضیح داد: این طرح به عنوان برنامه پایدار است که در آن از چندین واحد در روزهای سه‌شنبه هر هفته بازدید می‌شود تا واحدهای نیازمند به احیا و حمایت مشخص شوند، در این باره تکلیف کرده‌ایم در هر بازدید یک واحد باید افتتاح و احیا شود.

استاندار قم تصریح کرد: ۴۶۳ واحد با سرمایه گذاری ۲۲۳۴میلیارد تومان و اشتغال ۹۲۰۵ نفر در طول این دو سال احداث و به بهره برداری رسیده اند و برای برنامه‌های بعدی دنبال این هستیم تا در واحدهای موفق، طرح توسعه را به تصویب برسانیم تا فاز دوم و سوم توسعه را اجرایی کنند و در این باره حمایت‌های خوبی در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع صورت می‌گیرد.

طراحی و اجرای ۵۵ برنامه مرتبط با اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در استان قم طی یکسال گذشته

وی از طراحی و اجرای ۵۵ برنامه عملیاتی برای دو بخش اقتصاد مقاومتی و جهش تولید استان  خبر داد و اظهار داشت: ۲۸ برنامه در قالب اقتصاد مقاومتی و ۲۷ برنامه ویژه جهش تولید در قم طراحی و اجرایی شد و با کمک معین اقتصاد مقاومتی استان، دکتر نهاوندیان مسائل را دنبال می‌کنیم و اگر مانعی بر سر راه تولید قابل حل نباشد از ستاد کشوری، مساعدت می طلبیم تا موانع در سطح استان رفع شود.

سرمست با بیان اینکه در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها در کنار بخش خصوصی و تولیدکنندگان ایستاده‌ایم خاطرنشان کرد: فضای حمایت‌گرایانه از تولید در استان ، روحیه و عزمی برای مانع زدایی و پشتیبانی است و همه ارکان نظام، همدل و هم کلام هستند  و یک وحدت رویه خوبی برای تولید و اشتغال‌زایی وجود دارد.

وی با اشاره به این که کارآفرینی دارای ارزش والایی است گفت: برای ملاقات مستقیم با استاندار، کارت‌های ویژه‌ای برای کارآفرینان بالای ۱۰۰ و ۵۰ نفر پیش بینی شده است و حداکثر ظرف یک هفته مشکلات را مطرح می‌کنند و ما نیز پیگیری مسائل را در راس امور قرار داده‌ایم  و دوشنبه‌ها پیگیر مسائل در سطح ملی هستیم.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه مهم همکاری مشترک استان با ستاد فرمان اجرایی حضرت امام(ره) اظهار داشت: یکی از بندهای این تفاهم نامه در ارتباط با احداث بزرگترین کارخانه تولید چادر مشکی در قم است که خوشبختانه عملیات اجرایی این واحد آغاز شد و  با  ۱۸ میلیون متر مربع ظرفیت تولید و ۱۱۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغال بیش از ۴۵۰ نفر مستقیم و ۶۰۰ نفر غیر مستقیم به عنوان یک برند برای قم و کالای فرهنگی محسوب خواهد شد (در کشور در حدود ۸۰ میلیون متر مربع پارچه چادر مشکلی مورد نیاز است و این واحد تولیدی یک ظرفیت مهمی است.)

استاندارقم به تلاش‌ها و برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای تأمین سرمایه درگردش واحدهای تولیدی اشاره و خاطرنشان کرد:در زمینه تامین تسهیلات مورد نیاز به عنوان مکمل سرمایه بخش خصوصی ، بنحوی عمل شده‌است که نسب منابع و مصارف بانکی استان (بانک های دولتی و تخصصی ) به رقمی بالغ بر ۷۸ درصد رسیده است که توفیق بسیار بزرگی است.

 وی افزود: همچنین در استفاده از فرصت هاو بسته های تکلیفی ، بیشترین بهره‌وری در قم صورت گرفته که نتیجه آن  رضایتمندی مخاطبین و نیز کسب جایگاههای برتر کشوری می‌باشد که در این زمینه می‌توان به کسب رتبه اول جذب تسهیلات اشتغال خانگی – رتبه دوم جذب تسهیلات کرونا و تک رقمی شدن جایگاه استان در جذب تسهیلات رونق تولید و....اشاره کرد.

سرمست به توفیقات استان در بخش صادرات اشاره کرد و یادآور شد: در زمینه صادرات کالاهای غیرنفتی که دال بر رونق تولید و مازاد بر نیاز بوده و پیشران توسعه اقتصادی مطرح می شود در سال جهش تولید در گمرکات استان به لحاظ وزنی ۱۱ درصد و به لحاظ ارزش ۸ درصد نسبت به سال ۹۸ رشد داشته‌ایم. 

وی با بیان این که در زمینه تأمین کالاها و مایحتاج عمومی نیز با تشکیل مستمر کارگروه تنظیم بازار و ذخیره کالاهای استراتژیک در انبارهای دولتی و خصوصی استان هیچ گونه کمبود کالایی در استان نداشته ایم گفت: با اعمال قیمت های مصوب و رصد و نظارت مستمر بازار، همواره در رتبه های آخر نرخ تورم کشور بوده و در پایان سال(اسفند ماه) مطلوب ترین آن در شاخص تورم نقطه به نقطه را شاهد بودیم.

سرمست در خصوص برنامه ریزی‌های استان برای سال تولید و پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها نیز با اشاره به تداوم اقدامات و گزارشی از عملکرد سال گذشته تصریح کرد: در سال ۹۹ کارگروه تسهیل و رفع موانع ۴۶ جلسه اصلی و ۶۳ کمیته تخصصی برگزار کرد و  از ۸۳ واحد تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی بازدید به عمل آورد و ۱۷۸ طرح صنعتی و ۲۴ واحد کشاورزی پیگیری شد.

وی گفت: کسب رتبه دوم استان از نظر نظارت بر واحدهای دریافت تسیهلات تبصره ۱۸ و رتبه برتر از جذب تسهیلات و منابع و تحصیص یارانه از جمله موفقیت‌هاست، همچنین در روتق تولید در بخش صنعت ۷ هزار و ۱۹۱ میلیارد ریال به ۱۰۲ واحد و طرح صنعتی پرداخت شد و رتبه ۷ کشور را به دست آوردیم و در بخش کشاورزی ۱ هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال به ۳۷۵ طرح و واحد کشاورزی پرداخت شد و رتبه ۵ را کسب کرده ایم.

استاندار قم اظهار داشت: افتتاح ۲۶ واحد صنعتی به صورت میدانی با اشتغال یکهزار و ۵۲۰  نفر و سرمایه گذاری ۱۵ هزار و ۶۴۰ میلیار ریال در سال گذشته از جمله این دستاورهاست.

وی  در تشریح برنامه‌های حوزه عمرانی گفت: در این حوزه ، برنامه تکمیل پروژه های نیمه تمام از جمله پروژه های شهری وعمرانی را مد نظر داریم که قطار شهری مهم ترین آن است، در این باره بازدیدی از قطار شهری داشتیم که قول دادند تا پایان خردادماه، فاز نخست خط A آماده بهره برداری شود. 

سرمست افزود:تصفیه خانه آب قم ، راه دسترسی نمایشگاه بین المللی قم و ساماندهی ورودی  قم از سمت جعفریه از دیگر طرح های اولویت داری است که امیدواریم براساس برنامه زمان بندی به بهره‌برداری برسند.

وی  با اشاره به برنامه های استان برای حل مشکلات مربوط به تک شهرستانی بودن قم تصریح کرد: در این خصوص پیگیری‌های خوبی انجام شده و با تصویب طرح ارتقای شهرهای کهک و جعفریه در فاز نخست، در صدد ایجاد دو شهرستان جدید در استان هستیم.

استاندار قم عنوان کرد:، همچنین بحث ارتقاء و تقویت ساختارهای اداری خلجستان و سلفچگان را نیز در دست مطالعه و بررسی داریم و امیدواریم که با اجرایی شدن طرح های مدنظر در تقسیمات کشوری قم، یک قدم محکمی برای بهبود شاخص‌های اعتباری و بودجه‌ای استان و تحول در وضعیت توسعه استان به صورت درون زا  برداشته شود.

وی بیان کرد: در ارتباط با مسائل عمرانی، ما از تهدید کرونا به عنوان یک فرصت استفاده کردیم و برای زیرساخت‌های درمانی استان نیز تکمیل پروژه های نیمه تمام و ناتمام درمان جز اولویت ها بوده که با کمک دولت و حمایت‌های ریاست جمهوری و بانک مرکزی و بانک های عامل تحقق یافت.

سرمست خاطرنشان کرد: در این راستا بیمارستان امیرالمومنین(ع) را با ۲۳۱ تخت به بهره برداری رساندیم که به عنوان مرکز درمان کرونایی در خدمت رسانی به بیماران نقش مهمی دارد، همچنین بیمارستان بزرگ مادر درحال تکمیل و آماده افتتاح است که با ۲۳۰ تخت به بهره‌برداری می‌رسد و بیمارستان نور و خاتم نیز از جمله مراکز درمانی مهم درحال ساخت استان می باشد و موانع آن ها رفع شده‌است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های قم  در بخش های درمانی گفت: مراکز درمانی و بیمارستان‌هایی در دست اقدام است که استان به قطب گردشگری در بیاید، ضمن اینکه پروژه‌های گردشگری از جمله طرح‌های مهم در دست پیگیری است، به خصوص اینکه سالانه ۲۰ میلیون زائر را پذیرا هستیم و باید در کنار اولویت‌های زیارتی که داریم برای مردم این شهر نیز ابعاد متنوع گردشگری را تقویت کنیم.

استاندار قم افزود: ظرفیت‌های گردشگری خوبی در اطراف قم قرار دارد که به عنوان گردشگری طبیعی و مناطق نمونه گردشگری از اولویت‌های مهم است و منطقه  نمونه گردشگری دشت بهشت نیز در پایان اردیبهشت آماده افتتاح است و مناطق نمونه گردشگری دیگری نیز تعیین تکلیف می‌شوند.

وی تصریح کرد:در ارتباط با بحث سوغات زائر و ثبت شهر مقدس قم به عنوان شهر ملی انگشتر اقدامات خوبی انجام و به عنوان شهر ملی ثبت شد، یکی از اقدامات، انعقاد تفاهم نامه‌هایی با معاونت علمی ریاست جمهوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان و کمک به استارت آپ هاست که رویکرد مهمی در حوزه اقتصادی و متناسب با رویکرد جهانی است و در اقتصاد دانش بنیان نیز زمینه های بسیار خوبی داریم.

سرمست بیان کرد: تفاهم‌نامه‌هایی با ستاد اجرای فرمان امام به مبلغ سه هزار میلیارد تومان داشتیم که در بخش‌های مختلف ساماندهی محله‌های آسیب پذیر و حاشیه‌نشین چون اسماعیل‌آباد و حلبی‌آباد و محلاتی کم برخوردار جز برنامه‌های اصلی است.

وی افزود: از همه ظرفیت‌ها برای توسعه استان در ابعاد مختلف استفاده  و پروژه های عمرانی و شعار سال را دنبال می‌کنیم و فضای آرامش و همدلی را تامین کنیم، در این راستا مدیریت کرونا در اولویت برنامه های استان قرار دارد.

سرمست عنوان کرد: ورزش و جوانان یکی از اولویت هاست و در این باره پروژه های زیرساختی را دنبال می کنیم، از جمله ورزشگاه پردیسان با وجود وقفه ای که داشت اخیرا فعال شد و درصدد تکمیل آن هستیم، در جهت توسعه ورزش همگانی و قهرمانی نیز گام های مهمی برداشته شده و در دولت، اماکن و ظرفیت های ورزشی توسعه یافته‌است.

وی با اشاره به دیگر اقدامات اظهار داشت: گازرسانی به روستاها و مناطق کم برخوردار انجام شد و قم به استان سبز تبدیل شده و از نظر برق رسانی همه مناطق انجام شده و در زمینه آب رسانی نیز برنامه‌هایی که داریم بتوانیم روستاها را در یک برنامه زمان بندی شده از نعمت آب پایدار و سالم و بهداشتی برخودار کنیم.

استاندار قم بیان کرد:در مورد مسائل فرهنگی ، کتابخانه مرکزی شهر قم در حال تکمیل است و تا پایان دولت به سرانجام می‌رسد که پروژه مهمی در استان است و کمک می‌کنیم موانع برداشته شود با همراهی شهرداری این پروژه بزرگ تحت اشراف آیت الله سیستانی و حجت‌الاسلام شهرستانی در حال انجام است.

وی تاکید کرد:احداث این کتابخانه بسیار مهم است و باید متناسب با جهان شهر تشیع دارای سهم چشمگیری در نشر معارف باشد، چرا که بیشترین چاپ معارف دینی و رتبه دوم در کشور دارد برای چنین شهری با وجود حوزه های دین و دانشگاهها وجود چنین کتاب خانه مرجعی که بتواند پاسخگو باشد اهمیت زیادی دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha