امامداد شهبازی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: محل تعویض لوله خاکبرداری شده و محیط برای انجام عملیات و تسریع در اجرای طرح مناسبسازی شده است.
وی ادامه داد: این اقدام اگرچه نقش مهمی در پیشگیری در وقوع حادثههای بعدی نشت نفت دارد اما به سبب عبور نفت از منطقه خطر به صورت بالقوه همچنان این منطقه را تهدید میکند.
شهبازی، پاکسازی چشمه از آلایندههای نفتی را از مهمترین مطالبات مردم منطقه برشمرد و گفت: آلودگی نفتی در چشمه سرخون معیشت و فعالیتهای اقتصادی مردم را تحت تاثیر قرار داده از همین رو مردم همچنان بر پاکسازی این چشمه تاکید دارند.
سرپرست ادارهکل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در همین خصوص گفت: بنا بر مصوبه ستاد مدیریت بحران استان و مسوولان شرکت نفت، مقرر شده بود که بخشی از لوله انتقال نفت در میانکوه اردل برای جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی تعویض و نوسازی شود.
خسرو کیانی با بیان تعویض لوله در ۲ قسمت انجام میگیرد، تصریح کرد: فاز نخست به طول پنج کیلومتر و فاز دوم به طول یک هزار و ۸۰۰ متر است.
به گزارش ایرنا ،بنا بر اعلام ادارهکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری وقوع حادثه و نشت نفت در منطقه سرخون شهرستان اردل از سال ۵۳ تاکنون هشت بار رخ داده است.
در تازهترین مورد آن روز یکشنبه ۲۳ آذر سال ۹۹ بر اثر شکستگی خط لوله نفت مارون به اصفهان در منطقه تلمبهخانه روستای گندمکار رخ داد.
این حادثه منجر به ورود نفت به رودخانه سرخون و اراضی اطراف آن به طول ۶ کیلومتر شده است که در پی آن برخی مناطق نیز به سبب پخش گاز ناشی از نفت رها شده، دچار آتشسوزی شد که با تلاش نیروهای امدادی و آتشنشانی یک روز پس از این حادثه به طور کامل مهار شد.
قرار گرفتن چهارمحال و بختیاری در مسیر خط انتقال نفت مارون به اصفهان، سالهاست که مردم منطقه میانکوه به ویژه شهر سرخون وروستاهای اطراف آن را با مشکلاتی روبرو کرده است.
بخش میانکوه از بخشهای شهرستان اردل است که تا شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۱۵۰ کیلومتر و تا اردل مرکز شهرستان ۸۰ کیلومتر فاصله دارد.
نظر شما