علیرضا باقری عصر چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: سال گذشته ۳۶۲ هزار و ۹۶۸ دانش آموز دختر و پسر هرمزگانی در طرح ملی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان (کوچ) شرکت کردند که ۱۳.۳۳ درصد دارای اضافه وزن و ۶.۶۶ درصد چاق هستند.
وی بیان داشت: همچنین ۶۷.۴۳ درصد دانش آموزان هرمزگانی نیز دارای وزن مطلوب بودند که در این وضعیت استان هرمزگان جایگاه چهارم کشوری را به خود اختصاص داده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش هرمزگان تصریح کرد: تعداد ۱۵ هزار و ۵۱۲ دانش آموز این استان نیز برابر با ۴.۲۷ درصد دارای کمبود وزن و ۳۰ هزار و ۱۵۰ نفر برابر ۸.۳۱ درصد نیز لاغر هستند.
باقری اضافه کرد: از ۲۶ مهرماه ۹۹ همزمان با هفته تربیت بدنی، تعداد ۶۱ پایگاه غربالگری قد و وزن در مناطق آموزشی ۲۲ گانه هرمزگان فعال شد و بیش از۳۶۲ هزار و ۹۶۸ دانش آموز مورد غربالگری اولیه قرار گرفتند.
وی ادامه داد: پس از غربالگری و سنجش اولیه، شاخص توده بدنی و مشاورههای پیرامون کاهش وزن به دانش آموزان دارای اضافه وزن داده شد و در اسفندماه سالجاری سنجش ثانویه شاخص توده بدنی آنان صورت گرفت.
این مسوول اظهارداشت: شیوع ویروس کرونا، آپارتماننشینی و گسترش بهرهبرداری از فناوریهای نوین، موجب یکجانشینی و کم تحرکی کودکان و نوجوانان شده است.
وی بیان داشت: شیوع بسیاری از بیماریهای خاموش همچون فشارخون، دیابت و دیگر بیماریها که هزینههای زیادی را به کشور تحمیل میکرد، نیز خطر چاقی و اضافه وزن را گوشزد میکند.
نظر شما