مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در آیین بهرهبرداری از این فرهنهگسرا گفت: هنرمندان و نخبگان قشم، حافظان فرهنگ این جزیره هستند که آن را در قالب هنر برای گردشگران بازگو و به نسل آینده منتقل میکنند.
علی درویشپور افزود: این مکان برای تبدیل ایدهها و اندیشههای ناب به برنامه و برگزاری رویدادهای بزرگ فرهنگی و هنری ایجاد شده است.
وی ادامه داد: هنر، سریعترین راه برای بیان عمیقترین مفاهیم و جلوهگاهی برای مشارکتهای همدلانه مردمی است که به روند توسعه جزیره سرعت بیشتری خواهد داد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: حضور نخبگان و هنرمندان جامعه جزیره و تجارب آنان باعث استمرار فعالیت فرهنگسرا و بالندگی هنر میشود.
وی افزود: هر مکانی که ایجاد میشود با صاحبان و ساکنان اصلی خود هویت مییابد و فرهنگسرای قشم نیز خانه همه اهالی هنر جزیره است.
درویشپور ادامه داد: این فرهنگسرا باید با مشارکت مردم و اهالی هنر به مکانی جهت معرفی فرهنگ تاریخی و هنر ریشه دار جزیره به گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما