فرصت ۲۰ روزه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و هفت روز فرصت نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا امروز ۲۷ خرداد ماه به پایان رسید و تمامی نامزدها در فرصتی که قانون به آنها داده بود، تلاش کردند به معرفی برنامهها و تبیین دیدگاههای خود برای اداره کشور بپردازند.
امسال با توجه به شرایط خاص کرونایی کمتر شاهد تجمعها و سفرهای انتخاباتی بودیم اما فضای مجازی، رسانههای برخط، دیداری، شنیداری و مکتوب در اختیار نامزدها بود تا از هر فرصتی برای ارایه برنامهها و جلب آرای مردم استفاده کنند.
اکنون با پایان رسیدن این زمان فرصتی کمتر از ۲۴ ساعت برای آحاد مردم وجود دارد تا با مطالعه دقیق نظرات و برنامههای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها افرادی را انتخاب کنند که براساس معیارهای تعریف شده، اصلح هستند و به واقع با انتخاب درست در تعیین سرنوشت چهار سال آینده و بلکه بیشتر، نقش موثر و آگاهانه داشته باشیم.
انتخاب اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز اهمیت خاص خود را دارد تا افرادی متخصص، دلسوز و کارآمد برای پارلمانهای محلی انتخاب شوند که روند توسعه و آبادانی شهرها و روستاها را شتاب بخشد.
انتخابات به عنوان مظهر جمهوریت نظام و حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رای، تضمینکننده امنیت و اقتدار ملی است لذا حضور حداکثری و آگاهانه در انتخابات و دقت ما در انتخاب، بدون تردد بر زندگی همگان و حتی نسلهای بعد تاثیرگذار است.
۲۸ خرداد ۱۴۰۰ اولین انتخابات در آستانه قرن جدید و دومین انتخابات در گام دوم انقلاب محسوب میشود و این حضور گسترده مردم است که به این رویداد ملی شکوه و عظمت میدهد و خاری در چشم دشمنان نظام و انقلاب خواهد بود.
اگرچه در ۴۳ سال گذشته همواره تنگناها و سختیهایی از جمله جنگ تحمیلی، تحریمها و مشکلات اقتصادی را دیدهایم اما هر کدام از این موارد عرصه بلوغ سیاسی، اجتماعی و فکری بوده که همواره مردم در آن خوش درخشیدند و ایران اسلامی مسیر تکاملی را طی کرده است.
یکی از برکات مهم انقلاب اسلامی در چهار دهه برگزاری انتخابات است تا ملت ایران فرصتی برای حضور و مشارکت در اداره و تعیین سرنوشت کشور داشته باشد و در واقع انتخابات جشن بزرگ ملی محسوب میشود.
هر انتخابات روزنه امیدی است که مردم با حضور خود و انتخاب اصلح همگام و همراه در مسیر حل مشکلات جامعه و کشور گام بردارند.
امروز دشمنان و بدخواهان ملت ایران همه توان و تلاش خود را بهکار بستهاند تا مانع از حضور مردم در پای صندوقهای رای شوند و با انواع هجمهها، خبرسازی و شایعهپراکنی میکوشند مردم را از رای دادن منصرف کنند پس بر هر ایرانی با غیرت و با همت واجب است که این نقشه آنان را نیز ناکام بگذارد.
نگاه جهانیان به ۲۸ خرداد دوخته شده تا ببینند مردم شریف ایران همچون گذشته این بار نیز با حضور حداکثری و مشارکت جمعی در پای صندوقهای رای با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی، جلوهای دیگر از مردمسالاری دینی و دفاع از منافع ملی را به نمایش میگذارند.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، دومین میان دورهای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میان دورهای مجلس شورای اسلامی یازدهم، ۲۸ خرداد امسال برگزار میشود.
انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با سراسر کشور در ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.
۵۶۹ هزار و ۶۲۷ نفر در خراسان جنوبی واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۳۴۸ نفر رای اولی به شمار میروند.
خبرنگار ایرنا در خراسان جنوبی
نظر شما