اهدای ۵ هزار و ۴۰۰ تبلت به دانش‌آموزان کم‌برخوردار سیستان و بلوچستان

تهران- ایرنا- جانشین وزیر آموزش و پرورش در طرح هدایت از اهدای پنج هزار و ۴۰۰ تبلت به دانش‌آموزان کم‌برخوردار استان سیستان و بلوچستان در قالب طرح هدایت خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، سید جواد حسینی در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان در محل سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی افزود: برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سیستان و بلوچستان تاکنون ۲۹۳ تبلت از سوی آموزش‌وپرورش استثنایی تهیه شده است و به‌زودی ۲۰۰ تبلت دیگر نیز برای دانش‌آموزان تلفیقی فراگیر این استان ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه از ۲۱۰ مدرسه مورد نیاز آموزش‌وپرورش استثنایی در کشور ۱۰ مدرسه متعلق به استان سیستان و بلوچستان است، اظهار داشت: ۶ مدرسه از این ۱۰ مدرسه در حال ساخت است و در صورت تأمین زمین، ساخت چهار مدرسه دیگر در این استان آغاز خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: ساخت یک مرکز جامع تشخیصی، مشاوره‌ای و توان‌بخشی در استان سیستان و بلوچستان نیز ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با تأمین اعتبار به‌زودی این مرکز به بهره‌برداری می‌رسد. یکی از دو مرکز اختلالات یادگیری موردنیاز این استان، درماه گذشته در شهرستان هیرمند به بهره‌برداری رسید و مرکز دیگر نیز تا اول مهرماه آغاز به کار خواهد کرد.

حسینی گفت: راه‌اندازی یک مرکز جامع پایگاه آموزش مجازی، ایجاد یک پایگاه سنجش دائمی آکوستیک و اختصاص سه میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات توان‌بخشی از جمله مواردی است که در حوزه آموزش‌وپرورش استثنایی استان سیستان و بلوچستان در سال جاری انجام شده است.

۱۴ مدرسه اوتیسم در حال ساخت است

وی با بیان اینکه ۱۴ مدرسه اوتیسم در کشور در حال ساخت است گفت: مدرسه اوتیسم استان سیستان و بلوچستان ۴۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ادامه ساخت آن نیازمند مساعدت استان در تأمین منابع است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تصریح کرد: مقرر شده است ۹۹مدرسه شبانه‌روزی در استان سیستان و بلوچستان ساخته شود که اختصاص یکی از این مدارس به آموزش‌وپرورش استثنایی نیازمند پیگیری استانداری است. مدرسه با ظرفیت ۵۰  دانش‌آموز استثنایی شهرستان میرجاوه نیز وضعیت مطلوبی ندارد و ساخت یک مدرسه مناسب برای آنان نیازمند منابع درون‌استانی است.

استاندار سیستان و بلوچستان در این نشست نسبت به ساخت مدرسه ویژه دانش‌آموزان استثنایی میرجاوه از طریق منابع درون‌استانی در ۶ ماه تأکید کرد و گفت: منابع موردنیاز مدرسه در حال ساخت اوتیسم تأمین خواهد شد و این مدرسه در اول مهر آماده بازگشایی خواهد بود.

به گزارش ایرنا، طرح هدایت (هر دانش آموز یک تبلت ،هر تبلت یک کلاس،یک مدرسه) با رویکرد توسعه عدالت آموزشی و تسهیل دسترسی همه دانش آموزان به ابزار هوشمند مناسب برای حضور در کلاس درس مجازی، طراحی و تدوین شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha