به گزارش ایرنا، "صفر صادقی راد" روز سهشنبه در جمع خبرنگاران افرود: برای اجرای این طرح، ۲۷ اکیپ راهداری در سراسر استان مشغول فعالیت هستند و هدف عمده این طرح ارتقای ایمنی راههای ارتباطی استان همدان است.
وی اظهار داشت: طرح راهداری محوری در استان همدان از ابتدای اردیبهشت امسال آغاز شده و تا پایان فصل کاری ادامه دارد.
صادقی راد بیان کرد: علاوه بر ارتقای ایمنی محورها، حفظ و نگهداری زیرساختهای حمل و نقل برای افزایش طول عمر و بهره برداری بهینه از ابنیه فنی، علائم و تجهیزات حاشیه راه ها، استفاده از راهکارهای کم هزینه به ویژه در بخش رویه راهها و در نتیجه تردد ایمن و روان از اهداف اجرای این طرح است.
وی ادامه داد: از آغاز این طرح تا ۳۱ خرداد بیش از ۲۶۶ کیلومتر شانه سازی، ۵۳۶ مورد پاکسازی و آزادسازی حریم راه، ۲۷۶ مورد تنقیه و لایروبی دهانه و دستک پلها، ۷۸۱ کیلومتر احیا و خط کشی راهها، ۸۱ هزار و ۷۰۷ متر مکعب ترانشه برداری، ۲۸۹ کیلومتر تسطیح حریم و تعدیل شیب شیروانی، ۲۳۶ کیلومتر تعمیر و اصلاح روشنایی نقطه ای و طولی، رنگ آمیزی سه هزار و ۸۰۸ عدد تابلو، ۱۰۲ کیلومتر پاکسازی حریم راه روستایی، ۳۶ هزار و ۱۶۷ متر مکعب ایجاد حفاط خاکی بازدارنده و ۱۲ کیلومتر نصب نیوجرسی انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان یادآور شد: علاوه بر اجرای طرح راهداری محوری در جاده های اصلی استان، در محورهای فرعی پرتردد نیز فعالیتهای مستمر راهداری برای نگهداری و ایمن سازی راهها تداوم دارد.
استان همدان دارای پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه است که ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آن راه روستایی آسفالته، یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر راه اصلی، ۸۵ کیلومتر آزادراه و ۶۰۰ کیلومتر نیز بزرگراه است.
۹۹.۲ درصد روستاهای استان همدان از راه آسفالته برخوردار است.۲.۳ درصد مجموع راههای ارتباطی کشور در استان همدان قرار دارد.
نظر شما