«احمد توصیفیان» روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: استان همدان دارای ۱۶ بازرس کار است که این افراد در سه ماهه نخست امسال هزار و ۹۲۳ مورد بازرسی از واحدهای کارگری شامل هزار و ۳۵۴ بازرسی ادواری و ۵۶۹ بازرسی موردی را انجام دادند.
وی اظهار داشت: در بخش آموزش ایمنی کارگران و کارفرمایان نیز در سه ماهه نخست امسال ۱۵ دوره آموزشی برای ۱۴۴ نفر از کارگران و هشت دوره آموزشی برای ۶۸ نفر از کارفرمایان برگزار شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه عامل بیشتر حوادث حوزه کارگری استان ناشی از رفتارهای غیر ایمن و خطای انسانی است، گفت: مهم ترین و اساسی ترین راه برای افزایش رفتارهای ایمن و کاهش رفتارهای غیر ایمن، آموزش کارگران و کارفرمایان برای ارتقای ایمنی و بهداشت کار است.
توصیفیان با اشاره به اینکه یکی از وظایف مهم وزارت کار برای موفقیت و توسعه فعالیت های کارگری، بازرسی است، افزود: ۶۳ درخواست تایید صلاحیت مسوول ایمنی کارگاهی در استان همدان واصل شده که از این تعداد ۶۰ مورد تایید، ۲ مورد رد و یک مورد نیز با پایان قرارداد مورد بررسی قرار گرفته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به مشاغل سخت و زیان آور و بررسی درخواست متقاضیان استفاده از این قانون در سه ماهه نخست امسال، اظهار داشت: هشت جلسه کمیته بدوی و یک جلسه کمیته تجدیدنظر در این خصوص تشکیل و تعداد ۳۳۱ درخواست شامل ۱۳۵۷ عنوان شغلی از ۶۷۲ کارگاه تولیدی مورد بررسی قرار گرفت که ۲ هزار و ۷۰۰ درخواست فردی و هزار و ۹۰ عنوان شغلی از ۶۰۰ کارگاه مورد تایید قرار گرفت.
نظر شما