« سعید فرخی» روز چهارشنبه در هشتمین نشست گذر از پیک مصرف برق ۱۴۰۰ استان مرکزی در اراک، افزود: اقلیم استان مرکزی نیمهخشک است و این شرایط ظرفیت مناسبی برای بهرهگیری از انواع انرژیهای تجدیدپذیر را فراهم کرده است و این خطه با توجه به قابلیتهایش میتواند در آینده قطب تولید انرژیهای پاک کشور شود.
وی بیان کرد: مشوقهای لازم برای سرمایهگذاران در این حوزه یک باید اعمال شود و باید با تسهیل امور در راستای این هدف ارزشمند گام برداشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: نیاز است مشخصات تمام جوازهای تاسیس و پروانه بهرهبرداری ماینرها از طریق سازمان صنعت ،معدن و تجارت به شرکت توزیع برق در اسرع وقت ارایه شود و تا پایان شهریور ماه هرگونه استخراج رمز ارز حتی برای افراد مجاز نیز ممنوع است.
وی گفت: تمام مشترکان حساس از جمله شرکت آبفا، مخابرات، بانکها، پمپ بنزینها، نانواییها و آبزیپرورها باید نسبت به نصب و بهرهبرداری برق اضطراری حداکثر تا زمستان سال جاری اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی هم در این نشست گفت: امید میرود که با همدلی مردم در شرایط بسیار سخت امسال برای تامین برق مصرفی با کمترین آسیبها از پیک بار عبور شود.
«محمد اله داد» با بیان اینکه روزانه افزایش بالای مصرف برق رکورد جدیدی می زند، افزود: همکاری صنایع و مردم تا پایان شهریورماه برای گذر از پیک مصرف برق ضروری است.
وی افزود: مردم استان مرکزی میتوانند با شماره ۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰ برای اعلام محل فعالیت استخراج کنندگان رمز ارز غیرمجاز با هدف تامین برق پایدار و جلوگیری از خاموشی ها تماس بگیرند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است و در این استان بیش از ۷۶۰ هزار مشترک برق وجود دارد.
نظر شما