۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۰
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 84403808
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بخش ویژه کتاب های دفاع مقدس در کتابخانه های کردستان ایجاد شود

سنندج- ایرنا- مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان خواستار ایجاد بخش ویژه کتاب‌های دفاع مقدس در برخی از کتابخانه‌های عمومی استان شد.

به گزارش ایرنا، ذبیح الله مالکی روز چهارشنبه در دیدار مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با تاکید بر لزوم نهادینه سازی فرهنگ کتابخوانی، اظهار داشت: ارتقای سطح آگاهی و بصیرت با توجه ویژه به مقوله مطالعه، یکی از نیازهای مهم جامعه است.

وی با اشاره به توجه ویژه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس به کتاب و کتابخوانی، افزود: این نهاد هر سال بالغ بر ۵۰ الی ۶۰ عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس چاپ و منتشر می کند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان با بیان اینکه کتاب‌های منتشر شده به ۲ صورت صوتی و مکتوب است، گفت: این کتاب ها مشتمل بر خاطرات رزمندگان و ایثارگران و همچنین رخدادهای هشت سال دفاع مقدس است.

وی خواستار ایجاد بخش ویژه کتاب های دفاع مقدس در برخی از کتابخانه های عمومی شد و گفت: ترویج فرهنگ ایثار، ازخود گذشتگی و آشنایی نسل جدید با وقایع زمان جنگ با بهره گیری از کتاب می تواند تاثیر بسزایی در ارتقای سطح بصیرت و آگاهی جامعه در این حوزه داشته باشد.

مالکی با بیان اینکه حمایت از نویسندگان حوزه دفاع مقدس نیز یکی از مواردی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، گفت:ظرفیت های فرهنگی در این استان بسیار بالا است و وظیفه متولیان فرهنگی، شناسایی و بهره مندی از این ظرفیت ها به منظور توسعه استان است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان نیز در این دیدار با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در سال های گذشته نقش بسیار مهمی در نگهداری، پاسداشت و نشر ایثارگری های دفاع مقدس داشته است، افزود: توجه ویژه این نهاد به مقوله کتاب امری مهم و قابل تقدیر است.

محمد مخدومی بر لزوم امضای تفاهم نامه مشترک میان کتابخانه های عمومی و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تاکید کرد و گفت: این تفاهم نامه می تواند به همکاری و مشارکت در برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و همچنین استفاده از ظرفیت های یکدیگر کمک شایانی بکند.

وی با اشاره به اینکه کتابخانه های عمومی امروزه تنها مکانی برای امانت کتاب نیست، اظهار داشت: در حال حاضر این نهاد به یک پاتوق فرهنگی تبدیل شده است که برنامه های متنوع فرهنگی مانند نشست های کتاب خوان، رونمایی از کتاب، قصه گویی، جشنواره های کتابخوانی، نقد کتاب، تجلیل از نویسندگان و ناشران را برگزار می کند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان با بیان اینکه در ۲سال گذشته فعالیت های نهاد بیشتر در فضای مجازی بوده است، گفت: با توجه به فرهنگی بودن استان، کتابخانه های عمومی برنامه های بسیار خوبی را با مشارکت دستگاه ها و مردم برگزار کرده است.

 وی در بخشی دیگر از سخنان خود از افتتاح کتابخانه مرکزی امام خامنه ای در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: با راه اندازی این کتابخانه تحول عظیمی در حوزه کتاب و کتابخوانی استان ایجاد می شود.

مخدومی حمایت مسوولان را موجب دلگرمی فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی  اعلام و اضافه کرد: این امر در کمک به نهادینه سازی فرهنگ کتاب و کتابخوانی و توسعه فرهنگی بسیار اثرگذار خواهد بود.

 استان کردستان در حال حاضر دارای ۸۱ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۵۱ باب نهادی و بقیه مشارکتی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha