به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز دوشنبه در نشست ائمه جمعه وجماعات با محوریت «بررسی نقش مرجعیت دینی در شکل گیری تمدن نوین اسلامی» اظهار داشت: علما و روحانیون در ترویج فرهنگی دینی نقش آفرین هستند و در کنار آن ایجاد جاذبه در مساجد از راهکارهای جلب و جذب جوانان است.
وی دستیابی ائمه جمعه به مقبولیت و محبوبیت را در گرو رعایت سادهزیستی، توانمندی در اقناع و ایجاد جذابیت برای جذب مردم به مسجد برشمرد و افزود: ائمه جمعه و مساجد کارکردهای مختلفی در حوزههای فرهنگی، آموزشی، تبلیغی، اجتماعی و مبارزاتی دارند.
نماینده ولی فقیه در کردستان تسلط به مسوولیت سنگین ائمه جمعه و جماعت را یادآور شد و افزود: کارکرد مساجد برای همه افراد جامعه است و نمی توان آن را به دلخواه تعبیر کرد.
وی احیای مساجد را از برکات انقلاب اسلامی دانست و گفت: قدردانی از این فرصت با انجام درست به وظایف حاصل می شود که یکی از این وظایف استفاده از کارکرد اجتماعی مساجد برای حل مشکلات مردم است.
نقش مرجعیت دینی در شکل گیری تمدن اسلامی
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور هم در این نشست با اشاره به نقش روحانیت در پیشبرد اهداف دینی انقلاب اسلامی گفت: مرجعیت دینی نقش مهمی در شکل گیری تمدن نوین اسلامی دارد .
حجتالاسلام سعید عسکری مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور هم با بیان اینکه پایبندی به موازین شرعی و آداب دینی و فرهنگی در سختترین سطح از ویژگیهای مرجعیت دینی است، افزود: مرجعیت دینی در آیات و روایت جایگاه ویژه ای دارند و این جایگاه به واسطه زنده نگهداشتن آموزه های اسلامی است.
وی افزود: سیره پیامبر مکرم اسلام(ص) از همان ابتدای نبوت و بعثت برشکلگیری تمدن نوین اسلامی استوار است و در عصر حاضر ورحانیون به عنوان سفیران اسلامی باید ادامه دهنده راه روشن نبی مکرم اسلامی (ص) باشند.
نظر شما