۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 84424055
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید ناخالص داخلی چهارمحال و بختیاری ۲۰.۷۱ درصد رشد کرد

شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: تولید ناخالص داخلی استان از ۶ هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان در سال ۹۲ به ۲۱ هزار و ۲۷۳ میلیارد تومان در سال ۹۸ افزایش یافت که نشان‌دهنده رشد ۲۰.۷۱ درصدی است.

علی شهریارپور روز دوشنبه در نشست شورای اداری این استان که در پایان نشست رییس‌جمهوری با مدیران ارشد دولت تدبیر و امید به صورت ارتباط ویدئوکنفرانسی برگزار شد، افزود: همچنین تولید سرانه در استان در سال ۹۲ به ازای هر نفر، هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به ۱۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در سال ۹۸ رسیده است.

وی به تحولات شکل گرفته در خصوص اعتبارات تخصیص یافته به استان طی دولت‌های یازدهم و دوازدهم نیز اشاره کرد و گفت: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان از ۳۱۵ میلیارد تومان در سال ۹۲ به ۲ هزار و ۵۷۳ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت.

شهریارپور با بیان اینکه سرمایه‌گذاری انجام شده در استان در طول سالهای اخیر بیشتر از هدفگذاری تعیین شده محقق شده است، تصریح کرد: در سال ۹۶ اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۱۰۲ میلیارد تومان، در سال ۹۷، یک هزار و ۹۷۲ میلیارد تومان و در سال ۹۸ سه هزار و ۱۱۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان محقق شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری همچنین از اعطای ۴۸ هزار و ۳۰۰ فقره تسهیلات به ارزش ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در استان خبر داد و گفت: این تسهیلات نقش مهمی در رونق اشتغال و سرمایه‌گذاری عمومی در استان داشته است.

شهریارپور به جایگاه استان در کشور در خصوص تولیدات و خدمات ارائه شده اشاره کرد و افزود: چهارمحال و بختیاری در رتبه سوم سرانه تولید گوشت قرمز، رتبه سوم در سرانه تولید شیر، رتبه هشتم در تولید آبزیان، رتبه هشتم در معادن در حال بهره‌برداری، رتبه نخست در تعداد جمعیت بهره‌مند از آب شرب شهری، رتبه ۱۴ در جمعیت بهره‌مند از آب شرب روستایی، رتبه ۱۱ در فاضلاب شهری، رتبه ۱۲ تعداد بیمه‌شدگان و رتبه ۱۵ ضریب نفوذ بیمه درمان قرار دارد.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی و جهش تولید نیز طرح‌های قابل توجهی در استان در حال اجرا است که نقش مهمی در رشد و توسعه استان ایفا کرده است.

به گزارش ایرنا، طی سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ در استان ۳۴ طرح جزو طرح‌های اقتصاد مقاومتی در دبیرخانه ستاد ملی به تایید رسید که برای تکمیل این تعداد طرح به چهار هزار و ۶۷۵ میلیارد تومان اعتبار و ۱۳۵هزار دلار منابع ارزی نیاز است.

همچنین ۴۶ طرح جهش تولید استان از سوی ۹ دستگاه اجرایی با اعتبار ۲ هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان به تصویب رسیده است که از این تعداد ۲۸ پروژه زیرساختی است که نیاز به اعتبار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha