به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، مسعود صادقی امروز (دوشنبه هجدهم مردادماه) در یک پیام تصویری افزود: مشترکان بخش خانگی و تجاری میتوانند با اعمال روشهای ساده مانع از بروز خاموشیهای برنامهریزی شده شوند.
وی ادامه داد: نیاز مصرف حدود ۶۶ هزار مگاوات است و این درحالی است که بار قابل تامین شبکه در بهترین حالت، در حدود ۵۳ تا ۵۴ هزار مگاوات است.
این مقام مسوول خاطرنشان ساخت: به این ترتیب حدود ۱۲ هزار مگاوات کسری وجود دارد که باید از روشهای مختلف جبران کرد.
صادقی اعمال مدیریت مصرف از طریق هماهنگی با بخش صنایع و کشاورزی را از جمله این روش ها برشمرد.
وی ادامه داد: روش دیگر در بدترین حالت بارزدایی است که از طریق اعمال خاموشیهای برنامه ریزی شده ممکن خواهد شد.
مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق گفت: اتفافی که در این هفته رخ داده آن است که دمای هوا ۲درجه افزایش یافته است.
صادقی افزود: این افزایش دما حدود چهار هزار مگاوات مصرف برق را بالاتر برده که برای جبران بخشی از آن، محدودیت هایی برای صنایع اعمال شد.
وی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر امکان استفاده از نیروگاه های برقآبی به دلیل خشکسالی به طور کامل فراهم نیست.
این مقام مسوول به نقش مهم شهروندان تهران در مدیریت مصرف اشاره کرد و گفت: ۱۵ درصد بار قابل تامین توسط تهرانی ها صورت می گیرد و ۱۰ درصد کاهش بار توسط مردم این شهر، یک نیروگاه ۸۰۰ مگاواتی است.
صادقی ادامه داد: شهروندان تهرانی با کاهش روشنایی ها، تنظیم دمای کولرگازی روی ۲۶ درجه و استفاده از دور کُند کولرهای آبی نقش مهمی در جلوگیری از خاموشی ها دارند.
وی گفت: چنانچه این روش ها اعمال نشود و بی توجهی به مصرف صورت گیرد ناگزیر به اعمال خاموشی خواهیم بود.
مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق ایران افزود: مردم می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی شرکت برق، اپلیکیشن برق من و نقشه برق از برنامه خاموشی ها مطلع شوند
به گزارش ایرنا، روز گذشته معاون هماهنگی توزیع شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران گفت: به دلیل افزایش مصرف و بازگشت صنایع به مدار تولید با محدودیت در تامین برق ربرو هستیم مشترکان خانگی همکاری کنند.
نظر شما