معصومه نوروزی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیشبینیها گویای آن است که بارشها در آبان کمتر از نرمال است اما در آذرماه از شدت بیشتری نسبت به آبان برخوردار میشود.
وی ادامه داد: تغییر اقلیم در تاخیر بارشها و کاهش آن نسبت به میانگین بلند مدت، نقش دارد و این نگرانی را هم شکل میدهد که خطر وقوع خشکسالی همچنان استان را تهدید کند.
نوروزی در ادامه از افزایش نسبی دما برای روزهای آینده خبر داد و گفت: به طور معمول باید با ورود به شهریورماه هوا خنکتر شود اما این موضوع در روزهای آینده رفتاری برعکس دارد که در نتیجه تغییر اقلیم است.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: همچنین تا پایان هفته به جز وزش باد در بعد از ظهرها ناپایداری جوی خاصی برای استان پیشبینی نمیشود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
خشکسالیهای اخیر از سال ۱۳۸۶ در چهارمحال و بختیاری آغاز شده و پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیطزیست و فعالیتهای اقتصادی این استان بهویژه در بخش کشاورزی داشته است.
۱۰۰ درصد مساحت این استان در سالجاری درگیر خشکسالی شده است.
نظر شما