فرحناز قائدامینی شامگاه سهشنبه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید اشاره و تاکید کرد: سال گذشته و نیمی از سال تحصیلی سال ۱۳۹۹ – ۱۳۹۸ آموزشها به دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی بهصورت مجازی ارائه شد.
وی افزود: باید با تنوع بخشی در آموزشها ، سال تحصیلی جدید از همان مهرماه برای دانشآموزان متفاوت باشد و کاستیهای آموزش مجازی را جبران کند.
قائدامینی به نظر کارشناسان حوزه آموزش مبنی بر بیشتر بودن آسیب تعطیلی مدارس نسبت به آسیبهای ناشی از شیوع ویروس کرونا اشاره و تصریح کرد: اُفت تحصیلی، ترک تحصیل و انواع آسیبهای روانی دستاورد آموزش مجازی است و بههمین منظور ضرورت دارد تا شرایط آموزش مجازی فراهم شود.
وی یادآور شد: در سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰ سیستم یکپارچهای بهمنظور نامنویسی دانشآموزان راهاندازی و براساس آن ثبتنام میانپایه بهصورت خودکار انجام شد.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در مقطع دبستان پوشش نامنویسی به ۹۶ درصد رسیده است و در سایر پایههای ورودی مانند هفتم و دوازدهم بهعلت اعلام نشدن نتایج آزمونهای مدارس نمونه، استعدادهای درخشان و شاهد ثبتنام دانشآموزان با تاخیر مواجه ولی در چند روز گذشته اخیر این روند تسریع شد.
وی از نامنویسی برای یک میلیون و ۸۶۰ هزار جلد کتاب درسی مورد نیاز دانشآموزان در چهارمحال و بختیاری خبر داد و افزود: تاکنون یک میلیون و ۷۵۰ هزار و ۷۹۵ جلد کتاب وارد استان و از این تعداد یک میلیون و ۵۲۲ هزار و ۳۱۴ جلد کتاب به مناطق مختلف ارسال شده است.
قائدامینی به توزیع کتابهای درسی مدرسههای کار و دانش و فنی و حرفهای از ۲۵ شهریورماه جاری اشاره و تاکید کرد: هزینه ثبتنام کتابهای درسی دانشآموزان بازمانده از تحصیل چهارمحال و بختیاری، از محل هزینههای مدارس استان تامین میشود.
وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: امسال یکهزار و ۶۸۳ نیروی فرهنگی در استان بازنشسته میشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به نیاز استان برای هفت هزار و ۸۸۸ کلاس درس دولتی به معلم اشاره و تصریح کرد: تعدادی از این نیروها از طریق حقالتدریس، طرح امین، دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸ به صورت پیمانی جبران میشود اما استان برای سال تحصیلی جدید یکهزار و ۸۹۰ نیروی فرهنگی کمبود دارد.
وی با اشاره به موافقت ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با انتقالی ۵۲۹ فرهنگی در استان یادآور شد: سالجاری سهمیه جذب دانشجو در این استان ۲۸۸ نفر بود که هماکنون ۴۵۹ نفر بهمنظور انجام مصاحبه و پذیرش فراخوان شدهاند تا از بین این افراد واجدان شرایط یرای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شوند.
قائدامینی اظهار داشت: برای تعمیر و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری ۵۰ میلیارد ریال از طریق خیران نیکاندیش اختصاص داده شد.
وی با اشاره به مشکل تامین مسکن فرهنگیان در شهرکرد گفت: پس از پیگیریهای انجام شده اما هنوز آمادهسازی زمینهای محله ۴۰ منظریه برای احداث مسکن فرهنگیان انجام نشده و بهعنوان یکی از مطالبههای این قشر مطرح است.
معاون تربیتبدنی و سلامت ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تاکنون ۷۳.۱ درصد فرهنگیان استان علیه ویروس کرونا واکسینه شدهاند.
فخرالدین اسدی فرهنگیان واجد شرایط چهارمحال و بختیاری برای تزریق واکسن ویروس کرونا را ۱۷ هزار و ۵۷۱ نفر اعلام و تاکید کرد: واکسیناسیون دوز اول این افراد از ۹ مردادماه سالجاری آغاز شد و بهمدت ۱۷ روز ادامه داشت و هماکنون ازریق مرحله دوم واکسیناسیون آغاز شده است.
وی افزود: در مرحله نخست واکسیناسیون فرهنگیان علیه ویروس کرونا ۱۲ هزار و ۸۴۵ نفر برابر ۷۳.۱ درصد دوز اول واکسن را دریافت کردند.
اسدی تصریح کرد: در این طرح پوشش واکسیناسیون با ۸۶.۱ درصد مختص شهرستان شهرکرد و کمترین آن مربوط به شهرستان بن با ۴۰.۲ درصد اعلام شد.
به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تا ۹ شهریورماه ۱۹۴ هزار و ۲ مورد تست مولکولی تشخیص ویروس کرونا در استان انجام شده است.
ظرفیت تمامی تختهای بیمارستانی ویژه بیماران کرونایی چهارمحال و بختیاری که حدود ۷۰ درصد ظرفیت تختهای بیمارستانی استان را شامل میشود، تکمیل و بیمارستان صحرایی در شهرهای شهرکرد و فارسان برای خدماترسانی به بیماران برپا شده است.
براساس آخرین رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز (خیلی پُرخطر) شیوع کرونا قرار دارد.
چهارمحال و بختیاری با افزونبر ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارای ۲۱۳ هزار دانشآموز در ۱۰ شهرستان است.
نظر شما