به گزارش ایرنا، فرحناز قائدامینی روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: در استان ۱۷ هزار و ۵۰۰ در حوزه آموزش و پرورش و نوسازی مدارس مشمول دریافت واکسن هستند که همه این همکاران برای واکسیناسیون دعوت شدند و معرفینامه واکسیناسیون در کارتابل شخصی آنها ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح واکسیناسیون فرهنگیان از هفتم مردادماه آغاز و تا تاریخ ۲۷ مردادماه انجام شد، گفت: در این طرح ۶۵ درصد فرهنگیان و همکاران آموزش و پرورش استان برای مقابله با ویروس کرونا واکسینه شدند.
به گفته وی، پنج درصد دیگر همکاران نیز در زمان برگزاری انتخابات و همچنین به دلیل شرایط سنی و یا داشتن بیماری زمینهای پیش از اجرای طرح واکسیناسیون فرهنگیان برای مقابله با کرونا واکسینه شده بودند.
قائدامینی با اشاره به اینکه مرحله دوم واکسیناسیون فرهنگیان از چهارم شهریور ماه آغاز میشود، افزود: همه همکارانی که مرحله نخست واکسن را دریافت کردند با در دست داشتن کارت واکسیناسیون، کارت ملی و حکم خود به مراکز واکسیناسیون مراجعه و مرحله دوم واکسن را دریافت کنند.
وی با تاکید بر اینکه برای انجام واکسیناسیون فرهنگیان در مرکز استان مرکز تجمیعی در هنرستان قائمیه شهرکرد فعال شد، اظهار داشت: در سایر شهرستانها و مناطق نیز واکسیناسیون فرهنگیان در مراکز بهداشت و مراکز درمانی انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و غیرحضوری شدن کلاسهای درس، تمام تلاش معلمان برای آموزش دانشآموزان انجام شد و در استان نزدیک ۹۰ درصد دانشآموزان در شبکه شاد شرکت داشتند.
به گفته وی، ارائه بسته آموزشی، آموزش حضوری با رعایت دستورالعمل بهداشتی نیز برای ارائه آموزش به دانشآموزان در سال تحصیلی گذشته انجام شد.
قائدامینی با اشاره به اینکه در تمام دنیا به این نکته تاکید شده که هیچ آموزشی جای آموزش حضوری را نمیگیرد ،گفت: اقدامات لازم برای برگزاری کلاسهای درس حضوری از جمله واکسیناسیون فرهنگیان انجام شده است.
به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون (۲ شهریور) ۱۸۵ هزار و ۷۵۷ مورد تست مولکولی تشخیص کرونا در چهارمحال و بختیاری انجام شده است که بر اساس آن ۶۷ هزار و ۱۹۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ شناسایی شده است.
بر اساس آخرین رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) شیوع کرونا قرار دارد.
ظرفیت تمامی تختهای بیمارستانی ویژه بیماران کرونایی چهارمحال و بختیاری که حدود ۷۰ درصد ظرفیت تختهای بیمارستانی استان را شامل میشود، تکمیل و بیمارستان صحرایی در شهرستانهای شهرکرد و فارسان برای خدماترسانی به بیماران برپا شده است.
نظر شما