جعفر مردانی روز پنجشنبه در نشست شورای اطلاعرسانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه آسیبهای رفتاری و اجتماعی ناشی از تعطیلی طولانیمدت مدارس و ارائه آموزشهای به شیوه غیرحضوری شناسایی و بررسی شده است، افزود: در حال حاضر با توجه به تسریع روند واکسیناسیون در کشور و برنامهریزی برای واکسینه شدن دانش آموزان، مهمترین موضوع آن است که اقناعسازی والدین نسبت به بازگشایی مدارس انجام شود و زمینه اعتماد و اطمینان لازم در خانوادهها برای حضور فرزندان در مدارس شکل بگیرد.
وی تصریح کرد: مورد دیگری که باید در بازگشایی مدارس به آن توجه شود، ارائه آموزشهای مرتبط با رعایت دستورالعملهای بهداشتی به دانش آموزان و کادر آموزشی است چرا که با وجود گستردگی واکسیناسیون همچنان رعایت موارد بهداشت فردی و اجتماعی در اولویت قرار دارد.
مردانی بر لزوم تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در شهرستانها و بررسی مطالبات و نیازهای زیرساختی و آموزشی در مناطق مختلف استان تاکید کرد و یادآور شد: تمامی دستگاههای اجرایی موظف به همراهی و همکاری با آموزشوپرورش برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید هستند تا بتوان با توجه به تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا مدارس را به ۲ صورت حضوری و نیمه حضوری بازگشایی کرد.
وی وحدت رویه در بازگشایی مدارس و ارائه آموزشهای حضوری و غیرحضوری را نیز یادآور شد و از مسوولان آموزش و پرورش استان خواست تا برای بازگشت دانش آموزان بازمانده از تحصیل به فضای آموزشی نیز برنامهریزیهای لازم را در دستور کار قرار دهند.
مردانی در ادامه به عبور استان از قله موج پنج شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: هماکنون درصد رعایت دستورالعملهای بهداشتی در چهارمحال و بختیاری از ۵۲ درصد متوسط کشوری پایینتر است و این موضوع شرایط شکننده و ناپایداری را در استان به وجود آورده است که با نزدیک شدن به فصل پاییز و کاهش دما هرگونه تجمع و دورهمی در فضای بسته میتواند خطرآفرین باشد.
وی از رسانهها خواست تا همچنان اخبار کرونا را در صدر اطلاعرسانیهای قرار دهند تا با ایجاد دغدغه و حساسیت عمومی از گسترش سهلانگاریها و عادی انگاریها در جامعه کاسته شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین روند واکسیناسیون در استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: بیش از ۴۳ درصد از جمعیت هدف استان دز اول و نزدیک به ۲۰ درصد دز دوم واکسن را دریافت کردهاند که با ورود محمولههای جدید این روند با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد.
وی در ادامه صحبتهای خود به تمدید نامنویسی مشاغل آسیبدیده از کرونا برای استفاده از تسهیلات بانکی اشاره کرد و اظهار داشت: این فرصت تا پایان آذرماه ادامه دارد.
مردانی با بیان اینکه در حال حاضر در استان کمبودی برای تامین کالاهای اساسی وجود ندارد، افزایش بازرسیها و نظارتها بر بازار و جلوگیری از افزایش قیمت و احتمال احتکار را ضروری بیان کرد.
ایجاد نشاط و امیدآفرینی در جامعه محور اصلی برنامههای شورای اطلاعرسانی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه این نشست با اشاره به اهداف و رویکردهای تعیینشده در نخستین نشست شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم گفت: امیدآفرینی و اعتماد بخشی به جامعه درباره آینده بهتر با شعار «فردا بهتر از دیروز» یکی از مهمترین اهداف در نظر گرفته شده در این شوراست که تلاش می شود با توجه شیوع کرونا و گسترش واکسیناسیون، بخشی از دغدغههای مردمی با ارائه اطلاعات و اخبار مختلف در این زمینه کاسته شود.
ابراهیم شریفی، برقراری و حفظ آرامش روانی جامعه را نیز از دیگر اهداف در نظر گرفته شده در شورای اطلاعرسانی دولت بیان کرد و افزود: لازم است در این زمینه، انتظارات عمومی برای جلوگیری از توقعات فزاینده و مطالبات زودهنگام مدیریت شود تا مردم به عملکرد ارکان دولت برای رفع مشکلات در آینده اطمینان پیدا کنند.
وی همچنین به تاکید شورای اطلاعرسانی بر شکلگیری گفتوگوی اجتماعی و توجه به شفافسازی برنامههای اجرایی اشاره و تصریح کرد: با بسیج امکانات و استفاده از توان رسانهها میتوان گامهای موثری برای ایجاد اعتماد و امید در جامعه برداشت.
شریفی در ادامه اظهار داشت: با توجه به نظرات کارشناسی اعضای شورای اطلاعرسانی استان، برنامههای این شورا در آینده به سمت تحلیلی و کاربردی شدن پیش خواهد رفت.
به گزارش ایرنا، هر یک از کارگروههای شورای اطلاعرسانی چهارمحال و بختیاری در این نشست گزارشی از فعالیتهای انجام شده در سه ماه اخیر را ارائه کردند. همچنین اعضای حاضر، در خصوص برنامههای گرامیداشت هفته دفاع مقدس، چگونگی تسهیل روند بازگشایی مدارس، تامین سوخت مورد نیاز مدارس مناطق سخت گذر، تثبیت بازار مرغ و سیمان، لزوم پرداخت به مباحث زیرساختی و اقتصادی و تنویر افکار عمومی به بحث و تبادلنظر پرداختند.
نظر شما