۱۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 84465421
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

حوزه علمیه خواهران مرجع امور زن و خانواده می‌شود

قم – ایرنا - مدیر حوزه‌های علمیه خواهران تاکید کرد: بر اساس سند چشم انداز تحول ترسیم شده در این حوزه، حوزه علمیه خواهران، تا سال ۱۴۱۴ به مرکز و ملجا امور زن و خانواده در سطح ملی و بین المللی تبدیل می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور، روز پنجشنبه در آئین مشترک آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران و جامعه الزهرا(س) در سالن همایش های جامعه الزهرا(س) ادامه داد: طرح تحول حوزه‌های علمیه خواهران با چشم انداز ۱۴۱۴ تهیه و برش‌های مختلف استانی و ملی آن نیز تبیین شده‌است.

وی با بیان اینکه از سال ۹۸ پذیرش هوشمند بانوان طلبه در دستور کار قرار گرفته است، افزود: پذیرش طلاب جدید سطح ۲ نسبت به سال تحصیلی قبل، ۳۹ درصد و در مجموع سطح ۲، ۳ و چهار،  ۱۳ درصد رشد داشته‌است.

وی ادامه داد : با اجرای طرح پذیرش هوشمند درحوزه‌های علمیه خواهران، میزان جذب طلاب سطح ۲ در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۳۹۷-۱۳۹۸، حدود ۹۷ درصد رشد داشته‌است که این نشان از اسقبال گسترده بانوان به کسب معارف دینی است.

وی با بیان اینکه نهضتی در میان بانوان برای کسب معارف دینی ایجاد شده است، افزود: حوزه های علمیه خواهران با جذب طلاب مستعد، نخبه و علاقمند در شرف چشمگیر علمی است که نشانه آن کسب عناوین برتر طلاب خواهر در جشنواره علامه حلی اخیر در کنار طلاب برادر  می‌باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: رشد علمی و معرفتی پژوهشگران، محققان و طلاب مستعد و نخبه خواهر در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که نقش بانوان طلبه در حوزه‌های علمی و معرفتی بیش از گذشته در حال پررنگ تر شدن است.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران در حال حرکت به سمت، توسعه سطوح سه و چهار معادل کارشناسی ارشد و دکتراست، گفت: هم اکنون مجموعه رشته‌های حوزه علمیه خواهران به ۶۵۵ محل رشته ارتقا یافته است که ۴۰۰ رشته محل در سطح ۲ و ۲۰۲ رشته محل سطح سه و ۴۰ رشته محل مربوط به سطح چهار است.

بهجت پور با اشاره به روند اصلاح نظام برنامه ریزی حوزه های علمیه خواهران گفت: نظام برنامه ریزی حوزه های علمیه خواهارن از نظام مرکزی محور به مدرسه محور تبدیل شده‌است که در این زمینه برای انجام کارهای علمی، پژوهشی، زیرساختی، آموزشی و معرفتی برنامه ریزی های گسترده‌ای انجام شده‌است.

وی گفت: با اجرای طرح مدرسه محوری در حوزه‌های علمیه خواهران، بودجه مدارس علمیه خواهران برای انجام ماموریت های علمی، آموزشی، زیرساختی و تربیتی  ۳۰۰ درصد رشد یافته‌است.

وی با اشاره به نحوه برگزاری کلاس های سال تحصیلی جدید در حوزه های علمیه گفت: در سال جدید تحصیلی، حرکت به سمت حضوری کردن نظام آموزش در دستور کار است ولی این به معنای ادامه آموزش مانند سال‌های قبل از کرونا نیست بلکه با توجه به ارتقای زیرساخت‌های آموزش مجازی در این حوزه، از فرصت فضای مجازی برای آموزش ها نهایت استفاده می‌شود.

بهجت پور ، ادامه داد: اول آبان ماه را به عنوان آغاز حضوری کلاس‌های درس در حوزه های علمیه خواهران اعلام کرده‌ایم و امیدواریم با گسترده شدن واکسیناسیون، بر اساس تصمیم نظام، آموزش حضوری در این حوزه های از سر گرفته شود.

وی ادامه داد: با آغاز سال تحصیلی در حوزه های علمیه تاکید بر آموزش حضوری و مجازی به صورت ترکیبی است تا در مدارسی که امکان برگزاری حضوری کلاس‌ها را دارند، آموزش به صورت حضوری و در سایر مدارس به صورت غیرحضوری برگزار شود.

وی تاکید کرد: همه تمهیدات لازم از نظر بهداشتی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی، برای ادامه سال تحصیلی به صورت حضوری ایجاد شده‌است و امیدواریم با شیب ملایم و با گسترش واکسیناسیون، حرکت به سمت حضوری شدن آموزش در سال تحصیلی جدید را آغاز کنیم .

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با تاکید بر لزوم واکسیناسیون عمومی طلاب، اساتید و کارکنان حوزه های علمیه خواهران تاکید کرد: از همه بانوان طلبه بالای ۱۸ سال سن این درخواست را داریم که به محض اعلام وزارت بهداشت و واکسینه کردن این گروه سنی، اقدام به تزریق واکسن کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha