بابک افراز روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مابقی محصولات نیز به تدریج وارد بازارهای مصرف می شود که در این خصوص پیش بینی می شود ۱۷ هزارتن انواع محصولات باغی تا پایان سال جاری به بازارهای مصرف عرضه شود.
وی افزود: عمده محصولات باغی چون انگور، پسته، هلو و انجیر برداشت شده اند و برداشت کامل برخی محصولات نظیر انار، گردو، زیتون و لیمو در فصول پاییز و زمستان به اتمام می رسد.
مدیر باغات سازمان جهادکشاورزی ایلام یادآور شد: از مجموع پنج هزار و ۹۳۷ هکتار اراضی باغی دیم و آبی استان چهار هزار و ۷۳۴ هکتار باغات مثمر به کشت و تولید انواع میوه، گیاهان دارویی، مزارع کشت زعفران و گلستان های تولید گل محمدی اختصاص دارد.
افراز اضافه کرد: یک هزار و ۲۰۳ هکتار از اراضی باغی دیم و آبی استان غیرمثمر هستند که از این مقدار ۲۴۸ هکتار متعلق به باغات دیم و ۹۵۴ هکتار نیز باغات آبی است.
وی ادامه داد: چهارهزار و ۵۴۵ هکتار باغات بارور آبی، ۱۸۹ هکتار باغات مثمر دیم، نزدیک به ۶۰۰ هکتار مزارع کشت گیاهان داوریی، ۲۲ هکتار مزارع زعفران، ۲۰ هکتار گلستان پرورش گل محمدی و نزدیک به هشت هکتار گلخانه در استان وجود دارد.
مدیر باغات سازمان جهادکشاورزی ایلام گفت: آمار وسعت باغات استان تا زمستان سال ۹۹ است چرا که به طور معمول توسعه باغات در فصل زمستان هر سال صورت می گیرد.
سال گذشته ۱۷ هزار تن انواع محصولات باغی در استان ایلام برداشت و روانه بازار شد.
استان ایلام دارای ۳۴۰ هزار هکتار اراضی زراعی و بیش از پنج هزار هکتار باغات است.
نظر شما