به گزارش ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان روز یکشنبه در مراسم افتتاح این استودیو و تجلیل از سینماگران برتر استان، اظهار داشت: هنرمندان استان در حوزههای مختلف در سخت ترین شرایط و کمترین امکانات توانستند آثار فاخری را تولید کنند و در رویدادهای بینالمللی و ملی بدرخشند.
عبیدالله رستمی با اشاره به اینکه تحریم ها و بیماری کرونا مشکلات زیادی برای کار هنرمندان ایجاد کرده است، افزود: با وجود همه این مشکلات طی این سالها هنرمندان صحنه را ترک نکردند و فعالیتهای تاثیرگذار زیادی را انجام دادهاند.
وی به برخی از اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگی و هنری استان اشاره کرد و گفت: عملیات احداث تالار مرکزی سنندج با زیربنای ۱۴ هزار مترمربع از سال ۱۳۸۲ آغاز شده و تا سال ۱۳۹۶ فقط ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص دادند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اضافه کرد: عملیات ساخت پروژه تالار فرهنگی سنندج از ابتدای سال ۱۳۹۷ با ۱۹ میلیارد تومان مجددا آغاز شد و سال۹۸، ۹ میلیارد، سال گذشته ۳۸ میلیارد و امسال هم تاکنون ۱۶ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یافته و در حال حاضر پیشرفت فیزیکی آن به بیش از ۷۰ درصد رسیده است.
رستمی با اشاره به اینکه پنج پلاتو نمایش در استان هم در حال احداث است، گفت: آمفی تئاتر روباز کامیاران سال گذشته، سینما مهر سقز امسال با سه سالن افتتاح شد و تعداد سالنهای سینماهای آزادی بیجار و بهمن سنندج هم افزایش یافته است.
وی با اعلام اینکه ۲ پلاتوی واقع در شهرستانهای بیجار و دیواندره تا ۲ ماه دیگر به بهره برداری می رسد، اظهار داشت: پلاتوهای شهرستانهای مریوان و سقز مشکل پیمانکار داشت که برطرف شده و هم اکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا پایان سال هم افتتاح خواهند شد.
مدیرعامل شرکت خدمات غیرسینمایی فریاد رسانه کردستان و سرمایهگذار استودیو کوردیستار هم در این مراسم اظهار داشت: سرمایهگذاری در بخش هنر تنها به دلیل عشق و علاقه به این حوزه انجام میشود و سرمایهگذار نگاه درآمدی به آن ندارد چراکه کسب درآمد در این راستا هم چون بخشهای دیگر در کوتاه مدت امکان پذیر نیست و پروسهای بلند مدت است.
فریاد مجیدآبادی اضافه کرد: انتظار میرود در استان تنها مدیران و افرادی در خصوص حوزه هنر تصمیم گیری کنند که آشنایی و اطلاعات لازم را در خصوص این حوزه داشته باشند و هر فردی به خود اجازه ندهد در این زمینه تصمیمی اتخاذ کند.
وی اظهار داشت: همه ما آماده هستیم با همکاری دلسوزان و علاقمندان به حوزه هنر کارهای هنری فاخر را در سنندج تولید کنیم و در اختیار اقشار مختلف مردم قرار دهیم.
در پایان این مراسم از فعالان عرصه سینمای استان شامل فریدون ملک محمدنژاد، جمشید فرجوند فردا به دلیل موفقیت در جشنواره فیلم کوتاه تهران، هژیر اسعدی، سالم صلواتی، توفیق امانی، سیدپیام حسینی، شورش وکیلی، ارسطو مفاخری، وریا عبدیانی، رضا محمدی، حاتم ساعدپناه، آوات ساعدپناه، آکو زندکریمی، سامان حسین پور، عدنان زندی، زانیار لطفی، فرشید گویلی، فریدون حامدی، کاظم نوربخش، حیدر مرادی، انور رندانی، امیر غلامی، آیرین جواهری و یلدا معماری تجلیل به عمل آمد.
کردستان هفت سینما فعال با ۱۹ سالن و پرده نمایش دارد و چهار آموزشکاه آزاد سینمایی و ۲۷ شرکت و موسسه سینمایی هم در این استان فعال است.
نظر شما