بیانیه منتشره روز یکشنبه انجمن علمی مدیریت دولتی ایران با اشاره به انتقاداتی که نسبت به وجهه علمی مقالات مقیمی شده است به دفاع از وی پرداخته و نوشته است: منتقدین را میتوان در دو گروه تقسیم بندی کرد، گروهی معاند نظام و اسلام هستند که تکلیفشان معلوم است و گروهی دیگر از اندیشمندان هستند که دغدغه علم دارند ولی نیازمند اطلاع رسانی از واقعیتهای علمی مقیمی هستند.
انجمن مذکور از سید محمد مقیمی به عنوان عضو فعال، اندیشمند و متفکر یاد کرده و خود را موظف به اعلام نکاتی برای گروه دوم منتقدان و ملت دانسته و آورده است: در روش شناسی علمی یکی از روشهای توسعه علم و نظریه پردازی بومی، بکارگیری روش مطالعه موردی Case Study است. با مراجعه به نوشتههای سید محمد مقیمی (استاد تمام رشته مدیریت رفتار سازمانی و منابع انسانی گروه مدیریت دولتی) در کتب و مقالات مختلف، ملاحظه خواهید کرد که برای تبیین مباحث علمی مدیریت از مورد کاوی های مختلف داخلی و خارجی استفاده شده است. فقط در مجموعه کتب بحران شناسی از مطالعه موردی درباره کالین پاول وزیر دفاع اسبق آمریکا، چرچیل نخست وزیر انگلیس در بحران جنگ جهانی دوم و بسیاری از افراد خارجی که به مدیریت بحران مرتبط بوده اند، پرداخته شده است. به عنوان نمونه محققان غربی، نحوه مدیریت این افراد را به مثابه قهرمان ملی، نظریه پردازی کردهاند. از آنجا که بر این باوریم ما هم باید از تجربه موفق آنها استفاده کنیم، بنابراین در کتب و مقالات ایشان از این مورد کاوی ها استفاده شده است.
در ادامه نوشته شده است: چطور می شود که بهره گیری از تجربههای غربی امری پسندیده است و پرداختن به الگوهای بومی همانند شهید بزرگوار سردار سلیمانی، افتخار ما دانشگاهیان شهید چمران، مایه فخر و غرور ملی ما سردار حاجی زاده و .... امری ناپسند و مذموم.
در بخش دیگری از متن انجمن علمی مدیریت دولتی از انبوه مقالات منتشره با موضوع شهید قاسم سلیمانی به زبان انگلیسی و توسط نویسندگان غربی یاد شده و آمده است: ولی چطور است محققان بومی که می توانند روایت کاملتری از این شخصیت بین المللی داشته باشند، مجاز نیستند که به این عرصه ورود کنند و اگر یادداشت و مقالهای در این زمینه بنگارند، افرادی غیر علمی و فاقد تخصص بشمار می آیند. فقط کمی بصیرت نیاز است که درک نمود نتیجه چنین تفکری، خودباختگی، بی هویتی و عقب ماندگی ذهنی خواهد بود.
در متن بیانیه نوشته شده که مقیمی در حوزههای های مختلف مدیریت در عرصه کارآفرینی، مدیریت دولتی، مدیریت اسلامی با بیش از یک هزار و ۱۷۰ استناد و رتبه هشتم دنیا در حوزه مدیریت اسلامی قرار دارد.
به گزارش ایرنا، سید محمد مقیمی متولد ۱۳۵۰ عضو هیات علمی و استاد تمام رشته مدیریت دولتی دانشگاه تهران است که معاونت آموزش و برنامه ریزی دیوان محاسبات کشور (از سال ۱۳۹۵ تاکنون)، معاونت اداری و مالی دانشگاه تهران (از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲)، ریاست کمیسیون مشورتی علوم انسانی دانشگاه تهران و عضویت در هیات منتخب دانشگاه تهران (از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵)، ریاست هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان قم (از سال ۱۳ ۹ ۳ تا ۱۳۹۵)، ریاست کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استان قم (از سال ۱۳ ۹۴ تا ۱۳۹۵)، ریاست پردیس فارابی دانشگاه تهران (از سال ۱۳ ۹۱ تا ۱۳۹۵)، عضویت شورای اقتصاد دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی (از سال ۱۳۹۶ تاکنون)، عضویت هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه تهران (از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲) را در کارنامه کاری خود دارد.
نظر شما