علیرضا سعدیپور روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : در سال تحصیلی گذشته ۴۰ هزار دانش آموز مازندرانی فاقد تجهیزات هوشمند آموزشی بودند که با همکاری و هم افزایی خیران و دستگاه های اجرایی و بانک ها برای ۳۵ هزار نفر این تجهیزات تامین شد ولی پنج هزار نفر تاکنون موفق به تامین تجهیزات مورد نیاز نشده اند.
وی گفت که با همراهی خیران و نهادهای حمایتی تلاش می شود در ماههای آینده مشکل تجهیزات هوشمند برای این دانش آموزان هم رفع ش ود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر این که سال تحصیلی جدید بر اساس برنامه ریزی با شیوه آموزش مجازی و حضوری به صورت تلفیقی آغاز شده است ، تاکید کرد که طی یک سال گذشته بخش زیادی از مشکل آموزش مجازی در روستاهای استان با تامین زیرساخت ها رفع شد.
وی با اظهار این که اولویت آموزش و پرورش استان در زمان همه گیری کرونا تجهیز دانش آموزان ، معلمان و مدارس به تجهیزات هوشمند و زیرساخت های مورد نیاز بوده است، توضیح داد : یک هزار و ۸۶۸ مدرسه روستایی و عشایری مازندران در ماه های گذشته به اینترنت رایگان به مدت ۲ سال متصل شدند.
سعدی پور افزود : اولویت اصلی آموزش و تعلیم و تربیت در شرایط کرونایی سلامت دانش آموزان و معلمان است ، افزود : واکسیناسیون معلمان استان به پایان رسید و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل واکسیناسیون گروه سنی ۱۸ سال در حال انجام است که بخشی از دانش آموزان را هم شامل می شود.
وی با تاکید بر این که مخاطرات شرایط کرونایی همچنان وجود دارد و تا زمانی که اکثریت جمعیت کشور واکسینه نشوند این شرایط ادامه خواهد داشت ، ادامه داد : در مدارسی که به صورت حضور سال تحصیلی جدید را آغاز کرده اند ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اعطای رایگان ماسک و مواد ضدعفونی کننده ضروری است و مدیران مدارس ملزم به رعایت و نظارت بر حُسن اجرای دستورالعمل های بهداشتی هستند.
تحصیل مجازی دانش آموزان در نقاط شهری مازندران
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اینکه به صورت تدریجی مدارس استان همزمان با سراسر کشور از آبان ماه بازگشایی خواهند شد ، گفت : دانش آموزانی که در مدارس شهری بالای ۵۰ دانش آموز تحصیل می کنند در زمان حاضر به صورت مجازی و از بستر سامانه شاد آموزش خواهند دید.
وی افزود : در مدارس روستایی، عشایری و مدارس شهری که زیر ۵۰ نفر دانش آموز دارند از کل تعداد دانش آموزان، در دوره ابتدایی ۱۴ درصد، در متوسطه اول ۹ درصد، متوسطه دوم ، چهار درصد و دانش آموزان هنرستانی ۲۰ درصد میتوانند به صورت حضوری و رعایت دستورالعمل های بهداشتی وارد کلاس های درس شوند.
در سال تحصیلی جاری ۵۱۹ هزار و ۹۷۱ دانشآموز مازندرانی به صورت حضوری و مجازی تحصیل خواهند کرد.
چهار هزار و ۷۴ مدرسه و ۲۲ هزار و ۱۴۱ کلاس درس در استان مازندران وجود دارد.
نظر شما