مرتضی زمانپور روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای ارزیابی خسارتهای وارده بر خانههای شهری و روستایی هشت گروه از بنیاد مسکن در شهرستان فعال شده است.
وی ادامه داد: همچنین در خصوص خسارتهای وارده بر بخشهای کشاورزی، دامپروری، آموزش و پرورش و نوسازی مدارس، تاسیسات آب، ترکخوردگی برخی دستگاههای اداری و اماکن عمومی و پایههای برق نیز گروههایی در حال ارزیابی هستند.
زمانپور با بیان اینکه ارائه خدماتی نظیر آب، برق و گاز در منطقه برقرار است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد، اظهار داشت: تنها آب شرب روستای مورز قطع است که کارشناسان در حال رفع مشکل هستند.
فرماندار کوهرنگ بیشترین خسارتهای وارده شده در شهرستان را مربوط به خانههای روستایی و شهری دانست و گفت: بین ۳۰ تا ۶۰ درصد خانههای مسکونی دچار خسارت شده اما هیچ یک به طور کامل آوار نشده و امکان سکونت در خانهها وجود دارد.
زمانپور با بیان اینکه زلزله کوهرنگ خسارت جانی در پی نداشت، خاطر نشان کرد: تنها مواردی از تلفات احشام در منطقه به سبب پرتاب از کوه و ریزش آوار در استطبلها گزارش شده که آمار دقیقی از آن در دست نیست.
وی خاطر نشان کرد: جمعبندی و اعلام ارزیابی خسارتها بین ۷۲ ساعت تا یک هفته به طول میانجامد و پس از آن آمار دقیقی از میزان خسارتهای وارد شده میتوان ارائه داد.
به گزارش ایرنا، بر اساس گزارش مرکز لرزهنگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمینلرزه ۵.۷ ریشتری ساعت ۶ و ۹ دقیقه صبح دوشنبه مرز استانهای چهارمحال و بختیاری و خوزستان حوالی چلگرد را لرزاند.
این زمین لرزه در ۳۳ کیلومتری چلگرد استان چهارمحال و بختیاری در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده است.
نزدیکترین مراکز استانها به محل وقوع این زلزله شهرکرد با ۱۰۲ کیلومتر و اهواز با ۱۵۸ کیلومتر گزارش شده است.
این زلزله خوشبختانه تلفات جانی در پی نداشت و تنها منجر به مصدومیت ۱۲ نفر از اهالی منطقه شد که ۱۰ نفر از این مصدومان ترخیص شده و مشکلی ندارند و ۲ تن از مصدومان در بیمارستان بستری هستند.
نظر شما