شهروندان مازندرانی پیش از قرنطینه هوشمند واکسن تزریق کنند

ساری- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه‌ علوم پزشکی مازندران واکسیناسیون فراگیر را تنها راه ریشه‌کنی کرونا دانست و هشدار داد : با اجرای طرح قرنطینه هوشمند افرادی که واکسینه نشده باشند با محدودیت مواجه می شوند و لازم است شهروندان پیش از اجرای این طرح نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

دکتر قاسم اویس روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا با اظهار این که طرح قرنطینه هوشمند در حال حاضر در استان قزوین در حال اجرا است و بزودی در سراسر کشور اجرا می شود ، گفت : با اجرای این طرح در آینده نزدیک ، ارائه خدمات به شهروندان در سراسر کشور به دریافت هر دو دز واکسن مشروط خواهد شد.

وی توضیح داد : در حال حاضر بهترین شرایط برای تزریق واکسن در مازندران فراهم است چرا که بخش زیادی از جمعیت هدف دز نخست واکسن را دریافت کرده اند و ظرفیت خالی در مراکز تجمیعی و مراکز بهداشت روستایی برای تزریق واکسن وجود دارد  در حالی که با اجرای قرنطینه قطعا هجوم به این مراکز برای دریافت واکسن افزایش می یابد که نتیجه آن ایجاد صف های طولانی خواهد بود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که تاکنون یک میلیون و ۷۵۶ هزار نفر معادل بیش از ۷۵.۵ درصد از جمعیت هدف زیر  پوشش این دانشگاه دز نخست و ۷۲۵ هزار نفر معادل ۳۱.۵ درصد هم با هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

وی افزود : در حال حاضر بیش از نیمی از ظرفیت مراکز ترزیق واکسن زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران خالی است و این فرصت برای شهروندان  ۱۲ سال به بالا وجود دارد تا بدون دغدغه نسبت به واکسینه کردن خودشان اقدام کنند .

اویس گفت : در هفته‌های گذشته متوسط دریافت واکسن در استان مازندران حدود ۹۰ تا ۱۲۰ هزار دُز بود که طی روزهای گذشته به ۳۰ تا ۶۰ هزار دُز کاهش یافت و این وضعیت نشانگر خلوت شدن مراکز تزریق واکسن و فرصت مناسب برای مراجعه شهروندان است.

وی از کم توجهی برخی از شهروندان بویژه گروه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال استان نسبت به واکسینه شدن ابراز نگرانی کرد و هشدار داد که این افراد با نزدن واکسن ، علاوه بر به خطر انداختن سلامت و جان خودشان ، با سلامت سایر شهروندان هم بازی می کنند و باعث می شوند تا ماندگاری کرونا در استان بیشتر شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران باور غلط مبتلا نشدن به کرونا و یا آسیب ندیدن در صورت ابتلا به خاطر  قرار داشتن در سن جوانی را یکی از دلایل بی توجهی بخشی از جمعیت ۳۰ تا ۴۰ استان در عدم تزریق واکسن دانست و هشدار داد : سویه دلتا در موج پنجم نشان داد که کرونا پیر و جوان نمی شناسد و از همه گروه ها قربانی می گیرد. 

وی واکسیناسیون فراگیر برای ریشه کنی کرونا را تعهد اجتماعی تک تک شهروندان نسبت به جامعه دانست و  افزود : بی توجهی به این تعهد اجتماعی و سر باز زدن از واکسیناسیون سبب می شود تا خطر شیوع موج ششم کرونا در استان افزایش یابد که نتیجه آن به خطر افتادن سلامت شهروندان به خاطر تعلل و کوتاهی یک عده خواهد بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در عین حال با اعلام این که واکسیناسیون گروه دانش آموزی ۱۲ تا ۱۷ سال در استان مازندران به خوبی در حال انجام است، گفت: از مجموع ۲۰۷ هزار دانش آموز در این محدوده سنی در استان تاکنون ۱۰۴ هزار نفر معادل ۵۰.۵ درصد نسبت به دریافت واکسن کرونا اقدام کردند.

بر اساس اعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته آمار مجموع بستری‌های کرونایی استان با بستری ۶۲ بیمار جدید به ۳۶۳ نفر رسید. طی ۲۴ ساعت گذشته یک نفر دیگر از شهروندان مازندرانی هم به خاطر ابتلا به کرونا جان باختند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha