این فراخوان عمومی که در قالب پویشی مردمی و با همکاری و همیاری موزه مردم شناسی شهرستان اوز و شهرداری آغاز شد هم اینک وارد فاز عملیاتی شده و فاز نخست آن با کاشت ۲۰۰ نخل به پایان رسیده است.
گروه بهداشت محیط زیست اوز و موزه مردم شناسی و گروه اتحاد و توسعه اوز در این زمینه همکاری کردند.
شریف بازرگان موسس و مسئول موزه مردم شناسی شهرستان اِوَز به خبرنگار ایرنا گفت: فاز دوم کشت نیز به تعداد ۲۰۰ نخل دیگر در شهر اوز آغاز شده و اعتبار لازم برای کاشت حدود ۱۰۰ نخل دیگر نیز تامین شده است.
وی بیان کرد:هزینه انتقال و کاشت هر نخل به مبلغ حدود ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
فرماندار اوز هم گفت: مردم جنوب فارس به ویژه شهرستان فرهنگ دوست اوز همواره در زمینه نیک اندیشی و کارهای خیرخواهانه در کشور و استان فارس زبانزد بوده اند.
علی علی پور در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: کارهای خیرخواهانه و مشارکت جویانه مردم این خطه همواره متناسب با نیاز مردم و شهرستان بوده و مشارکت و همراهی خیران در کارهای عام المنفعه و حتی پروژه های بزرگ در حوزه های مختلف چشمگیر و جاهایی فراتر از کمک های دولت بوده است.
او گفت: همین حس مشارکت پذیری مردم در کارهای خیرخواهانه نیز مسئولان و متولیان مر در شهرستان را نسبت به امور اجرایی دلگرم تر و عزم آنها برای آبادانی و توسعه شهر را نیز جزم تر می کند.
او با تقدیر از شهرداری، موزه مردم شناسی اوز و خیرین و نیک اندیشان در این اقدام خیرخواهانه و نیک اندیشانه برای کاشت نخل در شهر اوز گفت: یکی از اولویت های مهم مدیریت اجرایی شهرستان نیز توجه به حوزه شهری و زیباسازی شهر خواهد بود.
علی پور گفت: تخصیص اعتبارات لازم از محل های مختلف و توسعه و زیباسازی فضاهای عمومی شهر و توجه به افزایش میزان سرانه فضای سبز شهر اوز در دستور و اولویت جدی قرار خواهد داشت.
فرماندار اوز گفت: مشارکت خیرین علاوه بر تامین بخشی از منابع مالی طرح های عمرانی و سرمایه گذاری در زمینه رفع برخی چالش های اجتماعی و مناقشات منطقه ای نیز پر رنگ است.
شهرستان اوز که دارای ۲ بخش مرکزی و بید شهر است، در فاصله ۳۴۵ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
نظر شما