به گزارش ایرنا، این فضای آموزشی با زیربنای ۱۵۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۵۶۵ میلیون تومان با مشارکت خیران نیک اندیش خانمها شامبیاتی و قبادیان و آقای نصراللهی و اهالی روستا احداث شده است.
سرپرست وزارت آموزش وپرورش در آیین افتتاح این فضای آموزش گفت: بهرهمندی دانش آموزان روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان از فضای آموزشی استاندارد از برنامههای وزارت آموزش و پرورش بوده و در حال تحقق است.
کاظمی افزود: با همت و مشارکت خیران کشوری و منطقهای، دانش آموزان مناطق مختلف و به ویژه روستای بندگاه شهرستان دشتیاری صاحب فضای آموزشی استاندارد شدند که جا دارد از تلاش خیران و دستاندرکاران این حوزه قدردانی شود.
حمیدرضا رخشانی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز گفت: این استان از نظر رشد موالید در کشور رتبه سوم را دارد و سالانه ۲۵ تا ۳۰ هزار دانش آموز در این استان وارد آموزش و پرورش میشوند.
وی ادامه داد: در سال تحصیلی گذشته با کمبود ۱۱ هزار معلم در استان مواجه بودیم اما این کمبود هیچ خللی به آموزش دانش آموزان وارد نکرد و از طریق خرید خدمات، حق التدریس، سرباز معلمان و حق التدریس نیروهای شاغل این کمبود برطرف شد.
رخشانی با بیان اینکه براساس افزایش جمعیت دانش آموزی سیستان و بلوچستان هر سال با کمبود فضای آموزشی روبروست، گفت: در سال تحصیلی گذشته با ۸۲۵ هزار و ۱۵۲ دانشآموز، ۳۷ هزار و ۱۴۴ کلاس درس موجود و ۱۵ هزار و ۷۱۶ کلاس کمبود داشتیم.
وی با بیان اینکه روزانه به طور میانگین سه کلاس درس در استان ساخته میشود، گفت: از سال گذشته تا کنون ۲ هزار کلاس درس در استان ساخته شده اما با توجه به افزایش جمعیت دانشآموزی امسال ۱۸ هزار و ۸۸۲ کلاس کمبود خواهیم داشت.
علیرضا کاظمی ساعتی قبل با استقبال معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، حمید الدین یوسفی فرماندار کنارک، سعیدی نماینده مردم در مجلس، رخشانی مدیرکل آموزش و پرورش، عبدالرحیم کُردی مدیر عامل منطقه آزاد چابهار و جمعی از مسوولان وارد فرودگاه بندر کنارک شد.