هشت درصد مدارس هنوز چک لیست‌های بهداشتی را تکمیل نکرده‌اند

تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اقدامات صورت گرفته درخصوص آمادگی مدارس برای آموزش حضوری را تشریح کرد و گفت: هنوز حدود هشت درصد از مدارس در ارزیابی بهداشتی مدرسه در زمینه کیفیت، چک لیست‌های بهداشتی را تکمیل نکرده‌اند.

به گزارش گروه آموزش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش،  علیرضا کمرئی روز شنبه در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های کشور در اردوگاه شهید باهنر افزود: مولفه‌های کلیدی چک لیست رعایت فاصله‌گذاری و تهویه کلاس‌ها است و این دو شاخص مهم یک مقوله مدیریتی است و مشکلات آن با توجه به حدود انتظارات پروتکل‌های موج ششم کرونا قابل رفع است.

وی تاکید کرد: تا تاریخ ۱۲ مرداد بیش از ۱۰۳ هزار مدرسه به ارزیابی بهداشتی مطابق چک لیست پرداخته‌اند که از این تعداد تا ۲۶ مهرماه برای بیش از ۶۰ هزار مدرسه مجوز فعالیت صادر شده و مجاز به فعالیت حضوری شده‌اند.

وی در زمینه بازگشایی مدارس با  تحلیل آماری سامانه نظارت بر اجرای ابعاد الگوی بازگشایی، تصریح کرد: تعدادی از مدارس در مناطق روستایی هنوز فعال نشده‌اند که باید از طرف استان‌ها رسیدگی شود که البته امروزه همه دانش‌آموزان در دوره دوم متوسطه در پایه‌های دهم و یازدهم و دوازدهم از فرصت آموزش حضوری بهره شدند.  

وی ضمن اشاره به سیاست بازگشت آرام، تدریجی، ایمن و اقتضایی مدارس به فعالیت‌های حضوری آموزشی و تربیتی مدارس اظهار داشت: اقتضایی بودن به معنای آن است که با توجه به شرایط و اقتضائات مدارس دوره‌های تحصیلی و شرایط جامعه برنامه‌ریزی می‌شود و در صورت لزوم فعالیت ها تعدیل، تسریع یا کند خواهد شد.

کمرئی خاطرنشان کرد: تاکنون بخش مهمی از هدف الگوی بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۰ محقق شده و خوشبختانه چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز که عمدتاً در مناطق روستایی و عشایری هستند، فرصت یادگیری در شرایط حضوری را پیدا کرده‌اند، که جمعیتی معادل ۳۱ درصد کل دانش‌آموزان کشور را تشکیل می‌دهد.

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مهمترین مساله فاز دوم شروع فعالیت های حضوری با رعایت دقیق الگو گروه بندی، روشن بودن مدل آموزشی مدرسه، آگاهی دانش آموزان از ابعاد بهداشت فردی و التزام به رعایت آن و تعهد خانواده‌ها در همکاری بیشتر با مدارس است.  

وی  اظهار داشت: مهمترین هنر مدیران مدارس در جریان  بازگشت به آموزش‌های غیرحضوری طراحی یک برنامه با کیفیت و بهره وری بالا برای مدرسه است و در این زمینه اختیارات کافی از نظر تدوین برنامه اجرایی و عملیاتی برای مدارس وجود دارد و تنوع برنامه های مدارس به شرط رعایت اصول کلی مطرح شده در الگو کاملاً مورد پذیرش است.

کمرئی تاکید کرد: مدیران مدارس باید سه روز آینده را به تبیین دقیق روش اداره مدرسه برای دانش آموزان تحت پوشش اختصاص دهند تا معلمان دقیقا محدوده عمل و وظیفه خود را در شرایط آموزش حضوری، ترکیبی بدانند و خانواده ها همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

تبدیل وضعیت ۵۵ هزار و ۴۹۷ نفر از مشمولان قانون

ناصر سلیمانزاده رییس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش نیز در این گردهمایی گفت: درخصوص استخدام نیروی انسانی، در حدود ۵۵ هزار و ۴۹۷ از مشمولان قانون تعیین تکلیف براساس مجوزهای سازمان اداری و استخدامی، تبدیل وضعیت شدند.

وی ادامه داد: همچنین تعداد ۳۳ هزار و ۵۴۸ نفر در قالب مجوزهای سوم و چهارم اجرای قانون تعیین تکلیف معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سودآموزی به دانشگاه فرهنگیان، جذب و بکارگیری ۲۲ هزار و ۹۲۶ نفر از طریق ماده (۲۸) که در سال ۱۳۹۹ در آزمون استخدامی فراگیر پذیرفته شده اند، پذیرش تعداد ۲۶ هزار نفر به عنوان متعهد خدمت از طریق کنکور سراسری و معرفی به دانشگاه فرهنگیان (و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی)  و تخصیص کد پرسنلی به صورت متمرکز برای تمامی همکاران ورودی ماده (۲۸) و متعهدین خدمت از دیگر اقدامات انجام شده در خصوص استخدام همکاران فرهنگی است.

وی با اشاره به آمار پذیرش متعهدین خدمت در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی گفت: در آزمون۱۳۹۱ تا ۱۳۹۵ جمعا به تعداد ۳۹ هزار و ۸۵۱ نفر وارد آموزش و پرورش شده  و اشتغال به کار دارند و ورودی های ۱۳۹۶ هم به تعداد ۱۰ هزار و ۱۴۷ نفر از مهر سال جاری وارد آموزش و پرورش شده و اشتغال به کار شده اند.  

رییس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۰  تعداد پذیزفته شدگان دو دانشگاه فرهنگیان و شهیدرجایی در حدود ۲۶ هزار نفر است. خوشبختانه تعداد مجوزهای جذب نیروی انسانی در سه سال اخیر به صورت قابل توجهی افزایش یافته است و در سال جاری نیز تعداد ۵۰ هزار نفر مجوز جذب از سازمان اداری و استخدامی کشور اخذ شده است که فرآیند اجرایی آن در حال انجام است.

سلیمانزاده درخصوص نیروهای بازنشسته بیان کرد: مشمولان بازنشستگی تا آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ تعداد ۹۵ هزار نفر برآورد شده است که بر اساس اطلاعات پایان مهرماه در پایگاه پرسنلی تعداد بازنشستگان سال جاری۵۹ هزار و ۳۵۷  نفر بوده است.
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری گفت: با عنایت به تبدیل وضعیت تعداد ۵۵ هزار و ۴۹۷ نفر از مشمولین قانون تعییین تکلیف، ۲۲ هزار و ۹۲۶ نفر جذب نیروی انسانی از طریق ماده (۲۸) و ۱۰ هزار و ۱۴۷ نفر متعهدین خدمت تعداد نیروهای انسانی رسمی، پیمانی و آزمایشی در سال جاری در مهرماه سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha