محمدعلی قورچیبیگی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه طرح آجر به آجر یکی از برنامههای بسته تحولی وزارت آموزش و پرورش برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین است، افزود: در این طرح هر کس با خرید حتی یک آجر میتواند در مدرسهسازی سهیم شود که هدف از اجرای این طرح جمعآوری کمکهای مالی خُرد و فرهنگسازی در زمینه مدرسهسازی است.
وی اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بانوان، دانشآموزان و گروههای جهادی در پویشهای مختلف این طرح مشارکت داشتند و با جمعآوری کمکهای خُرد، ساخت مدرسه در ۳۱ استان کشور آغاز شده است.
این مسوول با اشاره به تکمیل مدرسه در چندین استان کشور از محل اجرای طرح آجر به آجر اجرایی شده است، گفت: تا پایان سال مابقی مدارس با کمک خیرین و اعتبارات دولتی تکمیل خواهد شد.
قورچی بیگی افزود: در پویش به رنگ مدرسه با موضوع "مدرسه دوست داشتنی من" بیش از ۲۷۰ هزار دانشآموز با فرستادن نقاشی در ترویج فرهنگ مدرسهسازی مشارکت داشتند.
به گفته وی، در طرح آجر به آجر پیام مدرسهسازی، توسعه فرهنگ کار خیری و مدرسهسازی در اولویت قرار دارد و تا خیرین در این حوزه مشارکت کنند و مدرسهسازی به عنوان یک دغدغه در جامعه نهادینه شود.
۱۹.۵ درصد مدارس کشور نیاز به بازسازی و تخریب دارند
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت:هماکنون ۱۹.۵ درصد مدارس کشور نیاز به تخریب و بازسازی دارند که این میزان در پنج سال گذشته ۳۰ درصد بود، که با کمک خیرین و اعتبارات دولتی تعداد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی کاهش یافته است.
قورچیبیگی اظهار داشت : از ابتدای تاسیس مجمع خیرین مدرسهساز در کشور تاکنون ۳۰ درصد مدارس توسط خیران احداث شده است.
به گفته وی، در پنج سال اخیر مشارکت خیران در حوزه مدرسهسازی رشد داشته است و ۴۹ درصد مدارس تخریبی که نوسازی و تجهیز شدند با مشارکت خیرین اجرا شده است.
نظر شما